در حال بارگذاری ...
...

قلباً به تئاتر تعلق خاطر دارم

پرستو گلستانی بازیگر جوان تئاتر که قرار است در دو نمایش ”دشمن مردم” و ”رکاب” ایفای نقش کند، حضور در دو نمایش به صورت هم‌زمان را قدری آزاردهنده دانست و تاکید کرد: چنان چه شرایط اقتصادی و اجرایی تئاتر خوب باشد همواره ترجیح می‌دهم تئاتر کار کنم.

پرستو گلستانی در دو نمایش”دشمن مردم” به کارگردانی اکبر زنجان‌پور و”رکاب” به کارگردانی عزت‌الله مهر‌آوران ایفای نقش می‌کند.
پرستو گلستانی در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«در ابتدا قرار بود که در گروه کارگردانی آقای زنجان‌پور حضور داشته باشم اما ایشان تشخیص دادند که در این نمایش که از زیباترین آثار ایبسن است به ایفای نقش بپردازم. این نمایش از نظر مفهوم و پیام اجتماعی غنی است و به همین دلیل از جذابیت زیادی برخوردار است.»
گلستانی در خصوص نمایش”رکاب” نیز اظهار کرد:«نمایش”رکاب” نمایشی با سوژه‌ای اجتماعی و نو است که به زندگی یک جانباز پرداخته که پس از گذشت چند سال از جنگ تحمیلی، برای صلح جهانی دور دنیا رکاب می‌زند و دوچرخه‌سواری می‌کند. متن این نمایش یکی از زیباترین نمایشنامه‌هایی است که تاکنون دیده‌ام.»
وی حضور همزمان در دو نمایش را مشکل دانست و گفت:«بازیگر با یک شخصیت درگیر می‌شود به همین دلیل حضور همزمان در دو نمایش قدری آزار دهنده می‌شود اما تا جایی که می‌توانم اجازه نمی‌دهم چنین مسائلی موجب ضعف در کارم شود و به بدنه نمایش لطمه وارد شود.»
گلستانی در پایان خاطر نشان کرد:«چنان چه شرایط اقتصادی و اجرایی تئاتر خوب باشد همواره ترجیح می‌دهم تئاتر کار کنم هر چند که سینما و تلویزیون نیز از جذابیت‌های خاصی برخوردار هستند ولی واقعیت این است که قلباً به تئاتر تعلق خاطر دارم.»