در حال بارگذاری ...
...

پری صابری و بابک محمدی که قرار بود هر یک نمایش را در جشنواره فجر روی صحنه ببرند، از حضوردر جشنواره تئاتر فجر منصرف شدند.

پری صابری و بابک محمدی که قرار بود هر یک نمایش را در جشنواره فجر روی صحنه ببرند، از حضوردر جشنواره تئاتر فجر منصرف شدند.

ایلنا: پری صابری و بابک محمدی که قرار بود هر یک نمایش را در جشنواره فجر روی صحنه ببرند، از حضوردر جشنواره تئاتر فجر منصرف شدند.
" پری صابری" قصد داشت نمایش" امشب از خود می سازیم" نوشته" پیراندلو" را به اجرا درآورده که به علت کم بودن فرصت و پر تعداد بودن بازیگران نمایش اعلام کرد که در این مدت زمان باقی مانده نمی تواند این نمایش را در جشنواره روی صحنه ببرد.
این گزارش حاکی است "بابک محمدی" نیز قرار بود نمایش" سگ های پدر" را در جشنواره اجرا کند که به دلیل حضور بازیگرانش در پروژه های سینمایی و تلویزیونی از این کار منصرف شدند به گفته محمدی حتی اگر بازیگران نیز می توانستند در تمرینات حضور داشته باشند به علت فرصت کم باقی مانده امکان آماده شدن نمایش وجود نداشت.
محمدی ابراز امیدواری کرد: بتواند نمایش سگ های پدر را پس از جشنواره یا سال آینده درتئاتر شهر به اجرا در آورد صابری و محمدی قرار بود نمایش های خود را به سفارش اداره کل هنرهای نمایشی در جشنواره فجر اجرا کنند.