در حال بارگذاری ...
...

پس از چند سال،جلال تهرانی”مخزن” را دوباره در تالار مولوی اجرا می‌کند

جلال تهرانی که در پرونده کاری خود نمایش‌های”نه فرتی‌تی”، ”مقام استادی”،”تک سلولی‌ها”، ”اندر هدایت نسل جوان”، ”هی مرد گنده گریه نکن”، ”دو دلقک و نصفی” و بسیاری دیگر را دارد، بناست نمایش ”مخزن” را که در سال ۸۱ و در همین تالار روی صحنه برده بود با همان بازیگران دوباره اجرا کند.

نمایش”مخزن” نوشته و کارگردانی جلال تهرانی در اسفند ماه سال جاری و در تالار مولوی اجرا می‌شود.
به گزارش سایت ایران تئاتر، این نمایش که در سال 81 و در همین تالار به وسیله جلال تهرانی روی صحنه رفته بود با همان بازیگران دوباره اجرا می‌شود.
جلال تهرانی در پرونده کاری خود نمایش‌های”نه فرتی‌تی”، ”مقام استادی”،”تک سلولی‌ها”، ”اندر هدایت نسل جوان”، ”هی مرد گنده گریه نکن”، ”دو دلقک و نصفی” و بسیاری دیگر را دارد، از سال 82 و پس از اجرای”هی مرد گنده گریه نکن” کارگردانی دیگری نداشته است.
”مخزن” در یک پمپ بنزین می‌گذرد و ماجرای زندگی دو برادر را نشان می‌دهد که در این پمپ بنزین کار می‌کنند و در نهایت ماجرای قتلی که به وسیله یک برادر انجام شده برملا می‌شود.
در نمایش”مخزن” که اجرای اندکی را در سال 81 سپری کرده بود مجیدآقاکریمی، امیر قنبری و محمدصادق ملکی بازی می‌کند.