غیبت هارولد پینتر در مراسم اهدای جایزه نوبل
شب گذشته ده دانشمند و اقتصاددان جوایز خود را در مراسم اهدای جوایز نوبل در استکهلم دریافت کردند. تنها غایب این مراسم "هارولد پینتر" نمایشنامه نویس انگلیسی برنده جایزه نوبل ادبیات بود.
سایت کتاب- میراث خبر: شب گذشته ده دانشمند و اقتصاددان جوایز خود را در مراسم اهدای جوایز نوبل در استکهلم دریافت کردند.
تنها غایب این مراسم "هارولد پینتر" نمایشنامه نویس انگلیسی برنده جایزه نوبل ادبیات بود.
پینتر به خاطر ضعف جسمانی و بیماری خود نتوانست در این مراسم حضور یابد و ناشرش به جای او چک 10 میلیون کرونی (معادل 3/1 میلیون دلار آمریکا)، یک مدال طلا و لوح تقدیر نوبل را به عنوان جایزه او دریافت کرد.
حدود 2000 مهمان از جمله خانواده سلطنتی سوئد برای حضور در مراسم اهدای جوایز نوبل در شب گذشته و صرف شام بعد از آن دعوت شده بودند.
برندگان جوایز نوبل معمولاً در ماه اکتبر اعلام می شوند و این جوایز هر سال در دهم دسامبر اهدا می شود که سالمرگ "آلفرد نوبل" صنعتگر سوئدی و مخترع دینامیت است.
جوایز نوبل در سال جاری شامل 10 میلیون کرون سوئدی (معادل 3/1 میلیون دلار آمریکایی)، یک مدال طلا و یک لوح تقدیر است.
اعطای جایزه نوبل به عنوان معتبرترین جایزه ای که به علم و ادبیات تعلق می گیرد، از سال 1901 آغاز شده است.