میکائیل شهرستانی، بازیگر و کارگردان تئاتر اظهار امیدواری کرد نمایش «کارنامه بندار بیدخش» را در کارگاه نمایش تئاتر شهر اجرا کند.
میکائیل شهرستانی، بازیگر و کارگردان تئاتر اظهار امیدواری کرد نمایش «کارنامه بندار بیدخش» را در کارگاه نمایش تئاتر شهر اجرا کند.
ایسنا: میکائیل شهرستانی، بازیگر و کارگردان تئاتر اظهار امیدواری کرد نمایش «کارنامه بندار بیدخش» را در کارگاه نمایش تئاتر شهر اجرا کند.
وی که هم اکنون سرگرم بازی در نمایش «زکریای رازی» به کارگردانی مجید جعفری در تالار وحدت است، اظهار امیدواری کرد بعد از جشنواره فجر، نمایش «کارنامه بندار بیدخش» را به روی صحنه ببرد.
شهرستانی گفت: این نمایش را مانند دو نمایش دیگرم با گروه تئاتر شالیزه اجرا میکنم. وی که چندی پیش دو نمایش « آرش» و «آژدهاک» را در فرهنگسرای نیاوران اجرا کرده بود به ایسنا گفت از همکاریم با این فرهنگسرا راضی هستم و اگر شرایط فراهم شود و بویژه از نظر صحنه مشکلات بر طرف شود، شاید بتوانیم « کارنامه بندار بیدخش» را در فرهنگسرای نیاوران هم اجرا کنیم.
لازم به ذکر است شهرستانی پیش از این نیز دو نمایش «آرش» و «اژدهاک» را ابتدا در خانه نمایش اداره تئاتر و بعد از آن در فرهنگسرای نیاوران اجرا کرده بود.
وی همچنین در نمایش « خرده جنایتهای زناشوهری» به کارگردانی سهراب سلیمی به ایفای نقش میپردازد که آن از اوایل دی ماه در تئاترشهر آغاز خواهد شد.
این نمایش از جمله نمایشنامههای اریک امانوئل اشمیت است و علاوه بر شهرستانی، افسانه ماهیان نیز در آن به ایفای نقش میپردازد.
شهرستانی در ادامه فعالیتهایش با گروه تئاتر «شالیزه» بعد از اجرای سه گانه نمایشهای بهرام بیضایی، نمایش « شب بخیر جناب گفت» نوشته اکبر رادی را به روی صحنه خواهد برد.