در حال بارگذاری ...
...

مدیرعامل خانه تاتر:هویت ملی از فرهنگ یک مملکت جدا نیست

« ایرج راد» مدیر عامل خانه تاتر گفت: هویت ملی در حقیقت به تاریخ و فرهنگ یک مملکت مربوط شده و از هم جدا نیستند.

فارس: « ایرج راد» مدیر عامل خانه تاتر گفت: هویت ملی در حقیقت به تاریخ و فرهنگ یک مملکت مربوط شده و از هم جدا نیستند.
«ایرج راد » افزود: در حقیقت تاریخ ،فرهنگ و مظاهر فرهنگی هویت ما را نشان می‌دهد که شامل رفتارهای اجتماعی، مسایل خانوادگی، روابط فردی ، منشهای خاص افراد یک مملکت ، آداب و رسوم و اعتقادات و سنن و پشتوانه‌های فرهنگی و نگاه یک جامعه می‌شود.
وی تصریح کرد: رسانه در شناسایی این هویت می‌تواند بسیار اثر بخش باشد وجاهایی که به هویت واقعی و ملی و هویت ما مربوط می‌شود و به آن می بالیم ونشانگر خصوصیت ما است باید برنامه های خود را به گونه‌ای سازماندهی کند که افراد بیشتربا هویت خود آشنا شده و بیشتر با آنچه که برای خود است و از درونشان برخاسته است نزدیک شوند و به ارزشهای آن پی برده وآن را نادیده نگیرند که متاسفانه امروز ما بسیاری از این ارزشها را نادیده گرفته‌ایم و توجه به آنها نداریم در صورتی که اگر به آنها توجه کرده و برای آنها جایگزین نیاوریم از نظر مقام مرتبه دارای ارزش بالایی بوده و حتی ممکن است شاخص باشند.
وی اضافه کرد: این مسئله در همه ابعاد صادق است که در این راستا رسانه ملی می تواند در جهت ترویج و آشنا کردن آنها و پی بردن به این ارزشها بسیار موثر باشدوتا آنجا که فرصت به من اجازه داده و برنامه‌های مختلف را دیده‌ام در این زمینه بسیار جای کار است.
وی افزود: ما باید به آنچه که خود داریم واقف و به واقعیت‌های ارزشی جامعه آشنا باشیم و به ارزشهای خود بپردازیم البته این بدین معنا نیست که ارزشهای دیگر را نفی کنیم به طور مثال ما در زمینه شعر در جهان بی‌نظیر و غنی هستیم طبیعتا باید ارزشهای این هنر را بطور کامل بشناسیم ضمن اینکه یک نکته را نباید فراموش کرد که در دنیا هر کشوری را بر اساس فرهنگ و هنر آن کشور می‌شناسند و برای آن ارزش قائل هستند و اگر ایران را می‌شناسند با حافظ ،سعدی ، فارابی ، بو علی سینا و دیگر بزرگان و مشاهیر ادب و هنر و در نهایت با فرش ایران می‌شناسند که اگر در این زمینه افرادفرهنگ و هویت خود را بیشتر بشناسند و به آن متکی باشند از شاخص بالایی در دنیا برخوردار خواهندبود.
راد خاطر نشان کرد: این نکته را نباید فراموش کرد که کشور ما یک کشور بسیار گسترده و با فرهنگهای گوناگون و متفاوت است و کمتر در جایی اتفاق می‌افتد که فرهنگهای مختلف در کنار هم باشند و بتوانند در کنار یکدیگر وبر یک محور زندگی کنند که ما باید بافرهنگ های گوشه گوشه ایران آشنا شده و قدر آنها را بدانیم.