در حال بارگذاری ...
...

اجرای اپرای عروسکی رستم و سهراب برای خبرنگاران

بهروز غریب پور، فیلمساز و کارگردان تئاتر که به تازگی اپرای عروسکی رستم و سهراب را در تالار فردوسی روی صحنه برده است، از اجرای ویژه این نمایش برای خبرنگاران مطبوعات و رسانه‌ها خبر داد.

خانه هنرمندان: بهروز غریب پور، فیلمساز و کارگردان تئاتر که به تازگی اپرای عروسکی رستم و سهراب را در تالار فردوسی روی صحنه برده است، از اجرای ویژه این نمایش برای خبرنگاران مطبوعات و رسانه‌ها خبر داد.
به گفته‌ی او، این اجرا به خبرنگاران و عکاسان خبرنگاری که در حادثه سقوط هواپیمای C-130 جان باختند تقدیم شده است.
خبرنگاران و عکاسان خبرنگار کلیه رسانه‌های خبری می توانند ساعت 7 بعدازظهر روز چهارشنبه 7 دی ماه، به تالار فردوسی مراجعه کنند.
لازم به ذکر است که تالار فردوسی پیش از نخستین اجرای اپرای عروسکی رستم و سهراب، انبار دکور تالار وحدت بود.
این اجرا سبب شد که آن انبار به اولین سالن اپرای عروسکی ایران تبدیل شود.