در حال بارگذاری ...
...

یک بخش جدید به برنامه نمایشنامه‌خوانی اداره تئاتر اضافه می‌شود

اولین نمایشی که در بخش نمایشنامه‌های خارجی اجرا می‌شود نمایش”آه پدر، پدر بیچاره، مامان تو را در گنجه پنهان کرده” نوشته آرتور کوپیت، ترجمه رامین ناصرنصیر و کارگردانی هومن نوروزی است که ۲۴ دی ماه در اداره تئاتر نمایشنامه‌خوانی می‌شود.

در فصل جدید نمایشنامه‌خوانی اداره تئاتر، بخش نمایشنامه‌های خارجی به دو بخش یادگاری‌های اداره تئاتر و کارگاه نمایشنامه‌نویسی اضافه می‌شود.
سعید زین‌العابدینی مسئول روابط عمومی اداره برنامه‌های تئاتر در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«در برنامه‌ نمایشنامه‌خوانی اداره تئاتر فقط متن مورد نظر نیست بلکه کشف استعدادهای تازه در رأس اهداف این برنامه قرار دارد به همین دلیل تصمیم بر این شد که از فصل جدید نمایشنامه‌خوانی اداره تئاتر تعداد معدودی نمایشنامه خارجی نیز نمایش خوانی ‌شود.
مسئول روابط عمومی اداره تئاتر افزود:«اولین نمایشی که در بخش نمایشنامه‌های خارجی اجرا می‌شود نمایش”آه پدر، پدر بیچاره، مامان تو را در گنجه پنهان کرده” نوشته آرتور کوپیت، ترجمه رامین ناصرنصیر و کارگردانی هومن نوروزی است که 24 دی ماه در اداره تئاتر نمایشنامه‌خوانی می‌شود.
سایر نمایش‌هایی که در این بخش حضور خواهند داشت عبارتند از: ”عید پاک” نوشته جان آگوست استریندبرگ و کارگردانی حسن باستانی، ”بکت” نوشته ژان آنوی و کارگردانی محمدرضا خسروی و نمایش”سرخ سیاه و نادان” نوشته ادوارد باند ترجمه و کار علی فرهادزاده.
زین‌العابدینی در خصوص بخش یادگاری‌های اداره تئاتر و کارگاه نمایشنامه‌نویسی اظهار کرد:«در بخش یادگاری‌های اداره تئاتر به آثار علی حاتمی، محسن یلفانی و سایر نمایشنامه‌نویسان دهه چهل پرداخته می‌شود و علاقه‌مندان به شرکت در این بخش می‌توانند تا 15 دی ماه نمایشنامه‌های پیشنهادی خود را به اطلاع اداره تئاتر برسانند. در حال حاضر نیز نمایشنامه”چهل گیسو” نوشته علی حاتمی کارگردانی داود بنی‌‌اردلان برای نمایش خوانی در 17 دی ماه در نظر گرفته شده است. نمایشنامه‌هایی که در فصل جدید و بخش کارگاه نمایشنامه‌نویسی اداره تئاتر حضور دارند عبارتند از: ”ماداگاسکار” نوشته احسان نوروزی و کارگردانی حمید آقازاده، ”موش و گربه” نوشته و کار عبدالرضا فریدزاده، ”مرگ تبلیه که یه بند صداش بلنده” نوشته اشکان صادقی و کارگردانی آلاله ایزدی، ”رفتن در بازگشت” نوشته و کار حامد حیدری، ”افسانه” نوشته و کار محمدعلی بخشنده، ”یه قورباغه چطور انتقام می‌گیره”نوشته و کار مرجان محمدپور و”خفته‌ها” کار علیرضا توانا.»
وی در خصوص موفقیت برنامه نمایشنامه‌خوانی اداره تئاتر گفت:«تاکنون دربرنامه نمایشنامه‌خوانی اداره تئاتر، آثاری تولید شده که برخی از آن‌ها در دومین جشنواره نمایشنامه‌خوانی فرهنگسرای نیاوران شرکت کرده‌اند. همچنین با رایزنی‌هایی که توسط محمدحسین ناصربخت، مسئول برنامه نمایشنامه‌خوانی با فرهنگسرای نیاوران صورت گرفته، قرار بر این شد که آثار برجسته هر فصل نمایشنامه‌خوانی اداره تئاتر به فرهنگسرای نیاوران معرفی شوند و آثار برجسته فرهنگسراها نیز در اداره تئاتر، نمایشنامه‌خوانی شوند.»