در حال بارگذاری ...
...

اجرای پانتومیم”my name is sargarmy” در فرهنگسرای نیاوران

بهرام ریحانی، طراح و کارگردان نمایش”my name is sargarmy گفت:به نظر گروه ما سرگرم کردن تماشاگر به وسیله پانتومیم کار بزرگی است. نکته جالب توجه این جاست که برخلاف سایر نمایش‌های پانتومیم که صرفاً در جشنواره‌ها اجرا می‌شوند، این کار برای عموم مردم اجرا می‌شود.

نمایش پانتومیم”my name is sargarmy” به طراحی و کارگردانی بهرام ریحانی از دهم تا 30 دی ماه ساعت 19 در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران اجرا می‌شود.
بهرام ریحانی، طراح و کارگردان نمایش”my name is sargarmy” در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«این نمایش متشکل از شش آیتم با نام‌های”تایپیست گرسنه”، ”این رشته سر دراز دارد”، ”لوازم عجیب”، ”نگهداری از کودک”، ”پرنده و صیاد“ و”انسان و هستی” است. ویژگی این آیتم‌ها این است که مجزا از یکدیگر هستند اما در کنار یکدیگر معنی پیدا می‌کنند به گونه‌ای که در آیتم‌های اول تماشاگر را با خنده و سرگرمی جذب می‌کند ولی در آیتم‌های پایانی او را به تفکر وا می‌دارد.
کارگردان پانتومیم”my name is sargarmy” در ادامه افزود:«به نظر گروه ما سرگرم کردن تماشاگر به وسیله پانتومیم کار بزرگی است. نکته جالب توجه این جاست که برخلاف سایر نمایش‌های پانتومیم که صرفاً در جشنواره‌ها اجرا می‌شوند، این کار برای عموم مردم اجرا می‌شود.»
وی خاطر نشان کرد:«مهمترین مسئله برای ما فعالیت در عرصه پانتومیم است چرا که در کشور ما پانتومیمی همچون تئاتر بسیار مهجور مانده و این در حالی است که با کمترین امکانات می‌توانیم پانتومیم داشته باشیم.»
گفتنی است در پانتومیم”my name is sargarmy” بهرام ریحانی و بابک خدیری ایفای نقش دارند.