در حال بارگذاری ...
...

پارسیفال سوزان سونتاگ فوریه روی صحنه می رود

نمایشنامه کوتاه به نام "پارسیفال" اثر رمان نویس و منتقد فقید "سوزان سونتاگ" که به تازگی پیدا شده، قرار است در ماه های فوریه و مارس روی صحنه برود.

سایت کتاب- میراث خبر: یک نمایشنامه کوتاه به نام "پارسیفال" اثر رمان نویس و منتقد فقید "سوزان سونتاگ" که به تازگی پیدا شده، قرار است در ماه های فوریه و مارس روی صحنه برود. "جان جانکه" این نمایش را کارگردانی می کند.
سونتاگ این نمایشنامه کوتاه را بر اساس یک اپرا که توسط زابرت ویلسون در سال 1991 به کارگردانی شده بود، نوشته است.
جان جانکه کارگردان این نمایش فقط آثار نمایشی خود را به روی صحنه می برد و این اولین بار است که اثر یک نویسنده دیگر را کارگردانی می کند.
متن نمایشنامه فقط شش صفحه است و به رابرت ویلسون تقدیم شده است.
در این نمایشنامه که در واقع در حکم "ساختارشکنی اپرا" است شوالیه معصوم واگنر به یک سرباز حیران تبدیل می شود که در سرزمینی ناشناخته در جستجوی خشونت است.
سوزان سونتاگ که در تاریخ 27 دسامبر سال 2004 از دنیا رفت به دلیل انتشار چندین جلد کتاب در باب مقاله و نقد که موضوعاتی نظیر بیماری، عکاسی، هنر، ادبیات، سیاست و تئاتر را در بر می گرفت مشهور است. او دستی در تئاتر هم داشت. در ماه اگوست سال 1993 با به صحنه بردن نمایش "در انتظار گودو" در سارایوو آن هم در شرایطی که در این کشور هنوز جنگ در جریان بود نام خود را در تیتر خبر ها قرار داد. "آلیس در بستر" دیگر اثر او در زمینه نمایشنامه نویسی است که داستان آن درباره خواهر بیمار هنری جیمز است. آلیس در بستر اولین بار در سال 1993 در برلین به روی صحنه رفت و اولین اجرای آن در آمریکا در سال 1996 در بوستون انجام گرفت.