اجرای یک نمایش از مازندران در امارات متحده
اتاق بازرگانی استان مازندران با همکاری سازمان بازرگانی این استان در نظر دارد نمایشگاهی از توانمندیهای استان مازندران در دبی برگزار کند به همین منظور اداره کل ارشاد اسلامی مازندران در بخش فرهنگی و هنری تصمیم دارد دو گروه نمایشی و موسیقی سنتی را به این کشور اعزام کند.
نمایش”آمیرزا و فیروز” به کارگردانی محمد جونیان از مازندران از هشتم بهمن ماه به مدت 10 روز در امارات متحده روی صحنه میرود.
محمد جونیان، کارگردان نمایش”آمیرزا و فیروز” و مسئول انجمن نمایش ساری در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«اتاق بازرگانی استان مازندران با همکاری سازمان بازرگانی این استان در نظر دارد نمایشگاهی از توانمندیهای استان مازندران در دبی برگزار کند، به همین منظور اداره کل ارشاد اسلامی مازندران در بخش فرهنگی و هنری تصمیم دارد دو گروه نمایشی و موسیقی سنتی را به این کشور اعزام کند.»
کارگردان نمایش”آمیرزا و فیروز” در ادامه افزود:«نمایش سیاه بازی یا تخت حوضی تنها نمایش در دنیاست که مختص به ایرانیان است و خوشبختانه گروه تئاتر ما تنها گروهی است که با همه مشکلات موفق شده برای اولین بار نمایش سیاه بازی”میرزا عبدالطمع و جنگ جهانی دوم” را در این استان اجرا کرده و به جشنواره تئاتر سنتی و آئینی کشور که در تهران برگزار شد راه یابد.»
گفتنی است در این نمایش محمد جونیان و سید کاظم حسینی ایفای نقش دارند.