در حال بارگذاری ...
...

نه نمایش در بخش‌های مختلف روی صحنه می‌روند

بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، در اولین روز برگزاری خود میزبان نه نمایش منتخب از تولیدات سال ۱۳۸۴ است.

بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، در اولین روز برگزاری خود میزبان نه نمایش منتخب از تولیدات سال 1384 است.
به گزارش سایت ایران تئاتر، اجراهای صحنه‌ای بیست‌وچهارمین جشنواره‌ بین‌المللی تئاتر فجر امروز جمعه 30 دی ماه در تالارهای وحدت، تالار اصلی مجموعه تئاترشهر، چهارسو، سایه، قشقایی، کوچک، نو، کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر، مولوی، سنگلج، هنر و فردوسی آغاز می‌شوند. این 9 نمایش در بخش‌های بین‌الملل، تجربی و آثار منتخب تولیدات سال 1384 هستند.
بنا به این گزارش 9 نمایش منتخب از تولیدات 1384 عبارتند از: نمایش‌های”زکریای رازی” نوشته عبدالحی شماسی و کارگردانی مجید جعفری که به مدت 135 دقیقه ساعت 30/19 در تالار وحدت و نمایش”یک زن، یک مرد” با اقتباسی از اثر برشت نوشته مشترک مینو فرشچی و آزیتا حاجیان و کارگردانی آزیتا حاجیان به مدت 165 دقیقه، ساعت 30/18 در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر روی صحنه می‌رود.
تالار مولوی نیز در ساعات 14 و 17 میزبان نمایش”بیداری در نورنبرگ 2011” نوشته میلاد اکبرنژاد و کارگردانی مشترک عباس اقسامی و مهدی مکاری به مدت 70 دقیقه است.
همچنین تالار سنگلج ساعت 17 میزبان نمایش”خواستگاری” اقتباسی از اثر چخوف، نوشته و کار عظیم موسوی به مدت 80 دقیقه است.
نمایش”زیر بال فرشتگان” نوشته و کار نادر برهانی‌مرند طی ساعات 30/17 و 20 به مدت 75 دقیقه در سالن چهارسو و نمایش”حلاج” نوشته و کار سیاوش تهمورث طی ساعات 16 و 30/20 به مدت 90 دقیقه در تالار قشقایی اجرا می‌شود.
مسعود رایگان نیز که نمایش”رویای یک عکس” را نوشته و کارگردانی کرده طی ساعات 16 و 30/19 به مدت 90 دقیقه این نمایش را در سالن کوچک مجموعه تئاترشهر روی صحنه می‌برد.
حسین فرخی نیز که با اقتباسی از اثر شکسپیر نمایش”رومئو و ژولیت” را نوشته و کارگردانی کرده طی ساعات 30/18 و 20 این نمایش را در تالار نو مجموعه تئاترشهر اجرا می‌کند.
بهروز غریب‌پور هم نمایش”اپرای عروسکی رستم و سهراب” را ساعت 19 به مدت 90 دقیقه در تالار فردوسی اجرا می‌کند.
همچنین در اولین روز برگزاری جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر تالارهای هنر و سایه در بخش بین‌الملل میزبان دو نمایش از کشورهای سوریه و محصول مشترک ژاپن و رومانی هستند. در این بخش نمایش”شاباش” به کارگردانی هشام کفارنه از کشور سوریه ساعت 17 به مدت 55 دقیقه در تالار هنر و نمایش”صخره‌های آبی” نوشته و کار ایزومی آشیزاوا محصول مشترک ژاپن و رومانی طی ساعات 17 و 30/19 به مدت 35 دقیقه در تالار سایه اجرا می‌شوند.
کارگاه نمایش مجموعه تئاترشهر نیز در این روز میزبان نمایش”اولئانا” نوشته دیوید ممت و کارگردانی علی‌اکبر علیزاد است که طی ساعات 15 و 30/19 به مدت 80 دقیقه اجرا می‌شود.