امسال کارهای خارجی را میبینم
قبل از”لیلی و مجنون” قرار بود یک کار از پیراندلو که به بحث درباره چیستی تئاتر میپرداخت، را کار کنم ولی تمرین را شروع نکردیم. بیشتر از پانزده تن باید در این کار حضور مییافتند اما با وقت کمی که ما تا جشنواره داشتیم میدانستیم که نمیرسیم.
پری صابری، نویسنده و کارگردان تئاتر که پیش از این قرار بود کاری از پیراندلو را برای جشنواره بیستوچهارم فجر آماده کند، قصد دارد امسال کارهای خارجی را ببیند.
وی در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، درباره فعالیتهایش پیش از جشنواره گفت:«قبل از”لیلی و مجنون” قرار بود یک کار از پیراندلو که به بحث درباره چیستی تئاتر میپرداخت، را کار کنم ولی تمرین را شروع نکردیم. بیشتر از پانزده تن باید در این کار حضور مییافتند اما با وقت کمی که ما تا جشنواره داشتیم میدانستیم که نمیرسیم.»
وی افزود:«صحبتهای ما درباره این کار در حد طرح بود و به یک توافق عملی نزدیک نشد اما درباره اجرای این کار باید در فرصتی پس از جشنواره برنامهریزیها صورت گیرد.»
وی حضور کارگردانان زن را در تئاتر مهم دانست و گفت:«نمایشهای بسیاری از خانمها دیدهام و از تلاش و فعالیت آنان بسیار خوشحالم ولی هیچ نظری درباره اجرا نمیدهم. این وظیفه منتقدان است که کارها را نقد کنند. من یک کارگردان هستم و به عنوان همکار اجازه نظر دادن درباره کارها را ندارم.»