در حال بارگذاری ...
...

اکبر زنجان‌پور، ویکتور گولچنکو و ... در هفتمین روز جشنواره

نمایش‌های”چهار فصل” نوشته آرنولد وسکر و کارگردانی سعید ذهنی طی ساعات ۳۰/۱۸ و ۲۰ به مدت ۸۰ دقیقه و”اپرای عروسکی رستم و سهراب” نوشته و کار بهروز غریب‌پور ساعت ۱۹ به مدت ۹۰ دقیقه در تالار فردوسی اجرا می‌شود.

اکبر زنجان‌پور در هفتمین روز برگزاری بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در بخش تولیدات جدید، نمایش”دشمن مردم” را روی صحنه می‌برد.
به گزارش سایت ایران تئاتر، نمایش”دشمن مردم” نوشته هنریک ایبسن است که ساعت 30/18 به مدت 150 دقیقه در سالن اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا می‌شود.
بخش آثار منتخب تولیدات 1384 در هفتمین روز برگزاری این جشنواره میزبان پنج نمایش است که به ترتیب عبارتند از نمایش‌های”فنز” نوشته و کار محمد رحمانیان که ساعت 30/19 به مدت 90 دقیقه در تالار وحدت، ”ماه پیشونی” نوشته ایوب آقاخانی و کارگردانی آزاده انصاری ساعت 17 به مدت 45 در تالار هنر و”واقعیت اینه که خورشید دور ما می‌گرده” نوشته حسن برزگر و کارگردانی سیامک احصایی که طی ساعات 16 و 30/20 به مدت 65 دقیقه اجرا می‌شود.
همچنین نمایش‌های”چهار فصل” نوشته آرنولد وسکر و کارگردانی سعید ذهنی طی ساعات 30/18 و 20 به مدت 80 دقیقه و”اپرای عروسکی رستم و سهراب” نوشته و کار بهروز غریب‌پور ساعت 19 به مدت 90 دقیقه در تالار فردوسی اجرا می‌شود.
در بخش تجربی نیز در این روز نمایش”قدم زدن روی ابر با چشمان بسته” ساعات 15 و 30/19 به مدت 70 دقیقه در کارگاه نمایش اجرا می‌شود.
بنا به این گزارش بخش بین‌المللی این جشنواره شامل سه نمایش است که به ترتیب عبارتند از: نمایش‌های”باغ آلبالو” نوشته آنتوان چخوف و کارگرانی ویکتور گولچنکو از روسیه طی ساعات 30/17 و 20 به مدت 160 در سالن اصلی مجموعه تئاترشهر، ”یوهانا” نوشته فردریش شیلر و کارگردانی آنیا گرونا از آلمان طی ساعات 15 و 17 به مدت 70 دقیقه در تالار مولوی و”شکم نهنگ” نوشته و کار، کریستینا کاستریو از سوئیس طی ساعات 17 و 30/19 به مدت 97 دقیقه در سالن سایه مجموعه تئاترشهر اجرا می‌شود.
بخش آثار برتر منتخب جشنواره‌های استانی در این روز میزبان دو نمایش است که به ترتیب عبارتند از: نمایش‌های”دانه‌های انار” نوشته و کار سنا نعمتی از تبریز طی ساعات 16 و 30/19 به مدت 50 دقیقه در سالن کوچک و”بازی صورتک نوشته و کار حسین شیدایی‌فر از ساری ساعت 17 به مدت 60 دقیقه در تالار سنگلج اجرا می‌شود.