در حال بارگذاری ...
...

محمد عاقبتی،سعید شاپوری ،سیروس همتی،عباس غفاری،مصطفی عبداللهی،سپیده نظری‌پور،فریبا رئیسی در اداره تئاتر

سالن‌های تمرین اداره برنامه‌های تئاتر، میزبان ۲۰ نمایش است که برای اجرای عمومی و همایش آئین‌های عاشورایی تدارک دیده می‌شوند.

سالن‌های تمرین اداره برنامه‌های تئاتر، میزبان 20 نمایش است که برای اجرای عمومی و همایش آئین‌های عاشورایی تدارک دیده می‌شوند.
به گزارش سایت ایران تئاتر، کارگردانانی که در اداره تئاتر مشغول تمرین هستند عبارتند از محمد عاقبتی با نمایش”دریا روندگان” نوشته جان سینک، سعید شاپوری با نمایش”روزهایی که به یادت گذشت” سیروس همتی با نمایش”محال هم ممکن است”، عباس غفاری با نمایش”آب مرا قصه کرد” و مصطفی عبداللهی با نمایش”جغد شوم کوفه”.
بنا به این گزارش، از دیگر کارگردانانی که در اداره تئاتر مشغول تمرین هستند می‌توان به رضا عطایی‌فر با نمایش”افسانه سرخ”، اکبر قهرمانی با نمایش”آن که گفت نه”، روح‌الله جعفری با نمایش”شهادت خوانی انسان‌های سرگشته” و صادق مزیدی با نمایش”اعتراف” اشاره کرد.
همچنین عباس رزیجی با نمایش”ملودی ورشو”، مریم بیدختی با نمایش”جشن تولد”، عاطفه معینی با نمایش”دلم معجزه می‌خواد”، سعیده آجربندیان با نمایش”جاده‌ای به سوی کعبه”، میثم یوسفی با نمایش”بازیگر تعزیه”، رهام مخدومی با نمایش”خانه عروسک”، سپیده نظری‌پور با نمایش”در سایه‌سار سوگ سکوت”، فریبا رئیسی با نمایش”خورشید”، برکه فروتن با نمایش”جان گابریل پورکی”، پریسا دادخواه با نمایش”بوف” و سعید آقاجانی با نمایش”هنگامه گریه می‌دهد ساز”.