در حال بارگذاری ...
...

صادقی ، راضی و همتی از فردا شب درمجموعه تئاترشهر

سه نمایش”عادل‌ها”، ”اسب‌های آسمان خاکستر می‌بارند” و”محال هم ممکن است” که قرار بود از سه‌شنبه ۲۵ بهمن اجرای عموم خود را آغاز کنند با یک روز تاخیر از ۲۶ بهمن روی صحنه می‌روند.

سه نمایش”عادل‌ها”، ”اسب‌های آسمان خاکستر می‌بارند” و”محال هم ممکن است” که قرار بود از سه‌شنبه 25 بهمن اجرای عموم خود را آغاز کنند با یک روز تاخیر از 26 بهمن روی صحنه می‌روند.
به گزارش سایت ایران تئاتر، ”اسب‌های آسمان خاکستر می‌بارند” به کارگردانی علی راضی در بخش بین‌الملل جشنواره بیست‌وچهارم فجر در حالی روی صحنه رفت که حسن معجونی بازیگر آن به شدت بیمار بود. معجونی شب گذشته سلامتی خود را نسبی و مشکل تنفسی خود را تا حدی برطرف شده عنوان کرد. نمایش”عادل‌ها” نیز در حال تنظیم نور و نصب دکور است.
گفتنی است نمایش”آب مرا قصه کرد” به کارگردانی عباس غفاری که پیش از این قرار بود در تالار قشقایی اجرا شود در حال هماهنگ کردن تمامی دکور این نمایش با فضای کارگاه نمایش است. این نمایش از 30 بهمن ماه روی صحنه می‌رود.
لازم به ذکر است نمایش‌های”روزهایی که به یادت گذشت” کار سعید شاپوری، ”در سایه‌ سار سوگ سکوت” کار سپیده نظری‌پور و”ملکه جنیان” به کارگردانی امیر دژاکام شب گذشته اجرای خود را آغاز کردند.