داود فتحعلیبیگی از چاپ پنج نمایشنامهاش توسط نشر قطره خبر داد
در حال حاضر در مراحل پایانی نگارش نمایشنامه”غروب مضحک صمصام میرزا” هستم که پس از پایان این متن، احتمالاً اوایل سال آینده آن را برای اجرای صحنهای آماده خواهم کرد. همچنین شنبه ۲۹ بهمن ماه ساعت ۱۸ نمایشنامه”خاتون پردهنشین” را که بر مبنای حکایت”زن پارسا” از الهینامه عطار نیشابوری است را نوشتهام که آن را در خانه هنرمندان ایران برای نمایشنامهخوانی ارائه خواهم داد.
داود فتحعلیبیگی از چاپ پنج نمایشنامهاش توسط نشر قطره خبر داد.
به گزارش سایت ایران تئاتر، سه نمایشنامه قدیمی مربوط به سال 1312 و دو نمایشنامه نوشته خود فتحعلیبیگی است که توسط نشر قطره در مرحله تصحیح است.
داود فتحعلیبیگی، مدیر اداره تئاتر در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«تعدادی نمایشهای قدیمی که به صورت نسخه خطی موجود هستند و من برای به چاپ رساندن آن اقدام کردهام منحصر به این سه نمایشنامه نمیشود اما در حال حاضر نمایشنامههای”عشق و جوانی”، ”نیرنگ ارژنگ” و یک نمایشنامه دیگر را به همراه دو نمایشنامه”پهلوان کچل” و”قصه باغ زالزالک” که نوشته خودم هستند را به نشر قطره ارائه دادهام که اکنون مرحله حروفچینی آنها به پایان رسیده و پس از تصحیح به چاپ خواهند رسید.»
فتحعلیبیگی در ادامه افزود:«در حال حاضر در مراحل پایانی نگارش نمایشنامه”غروب مضحک صمصام میرزا” هستم که پس از پایان این متن، احتمالاً اوایل سال آینده آن را برای اجرای صحنهای آماده خواهم کرد. همچنین شنبه 29 بهمن ماه ساعت 18 نمایشنامه”خاتون پردهنشین” را که بر مبنای حکایت”زن پارسا” از الهینامه عطار نیشابوری است را نوشتهام که آن را در خانه هنرمندان ایران برای نمایشنامهخوانی ارائه خواهم داد.»
در این نمایشنامهخوانی بازیگرانی چون مجید فروغی، ساسان مهرپویان، شهرام مسعودی، شاهین علایینژاد، زری عماد، ساقی عقیلی، شهروزه دهقان و آزاده حسینی به عنوان نقشخوان حضور دارند. این نمایش داستان مردی است که به سفر حج میرود و همسر خود را به برادرش میسپارد.