در حال بارگذاری ...
...

اصغر خلیلی: ”اترارنامه” را در جشنواره روهر آلمان اجرا می‌کنیم

پس از اجرای نمایش”اترارنامه” در جشنواره تئاتر فجر، روبرتو چولی که نمایش را دیده بود از گروه برای اجرا در فستیوال روهر دعوت کرد. البته سال قبل نیز ما نمایش”سرخاب” را در همین جشنواره اجرا کرده بودیم./ نمایش”اترارنامه” درباره حمله مغول به ایران است. عده‌ای تصمیم می‌گیرند به دفاع از ایران و به یاری خوارزم شاه با مغول‌ها به مبارزه بپردازند. در این نمایش بازیگرانی چون شیوا مکی‌نیان، مهدی فرخانی، سعید ابوطالب‌پور، سعید قربانی و سعید مهدوی ایفای نقش دارند.

نمایش”اترارنامه” به کارگردانی اصغر خلیلی 28 سپتامبر (31 شهریور) یک اجرا در فستیوال روهر آلمان خواهد داشت.
اصغر خلیلی که در بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با نمایش”اترار نامه” حضور پیدا کرده بود، توسط روبرتو چولی کارگردان نام آشنای آلمانی برای حضور در فستیوال روهر دعوت شده است.
خلیلی در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«پس از اجرای نمایش”اترارنامه” در جشنواره تئاتر فجر، روبرتو چولی که نمایش را دیده بود از گروه برای اجرا در فستیوال روهر دعوت کرد. البته سال قبل نیز ما نمایش”سرخاب” را در همین جشنواره اجرا کرده بودیم.»
نمایش”اترارنامه” درباره حمله مغول به ایران است. عده‌ای تصمیم می‌گیرند به دفاع از ایران و به یاری خوارزم شاه با مغول‌ها به مبارزه بپردازند. در این نمایش بازیگرانی چون شیوا مکی‌نیان، مهدی فرخانی، سعید ابوطالب‌پور، سعید قربانی و سعید مهدوی ایفای نقش دارند.»
خلیلی که در حال حاضر مشغول تمرین نمایش”موهای بلوند” است، درباره این نمایش نیز خاطر نشان کرد:«تمرینات این نمایش تا مرداد ماه ادامه خواهد داشت و با وجود این که آن را برای جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر امسال در نظر دارم، احتمالاً در شهرستان‌های شیراز و یاسوج نیز کار را اجرا خواهم کرد.»
وی با اشاره به این که، این نمایش نسبت به کارهای قبلی‌اش دارای تعداد پرسوناژ کمتری است، تصریح کرد:«اجرای این اثر نیازمند سالن خاصی است. به همین دلیل چند گالری نقاشی را در اصفهان در نظر گرفته‌ام تا چنان چه شرایط مساعد بود کار را در آن جا نیز اجرا کنم چرا که در اصفهان تئاتر پلاتویی وجود ندارد و بیشتر کارها، قاب صحنه‌ای هستند. مضاف بر این داستان نمایش نیز به نقاشی نزدیک‌تر است. این نمایش قصه چند وجهی از زندگی دو نفر است که به صورت رویا گونه به نمایش گذاشته می‌شود و بازیگرانی چون شیوا مکی‌نیان، سعید قربانی، مهدی فرخانی، مهدی حسینی و سعید مهدوی در آن ایفای نقش دارند.