در حال بارگذاری ...
...

دکتر قطب‌الدین صادقی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری روز جهانی تئاتر:

خوشبختانه افزایش بودجه تئاتر تحقق یافت اما مهمتر از آن چگونه خرج کردن و توزیع عادلانه این بودجه است تا بتوان به نتایج خوبی دست یافت.

اساساً نفس برگزاری مراسم روز جهانی تئاتر، ایجاد وحدت، برادری و یکدلی خانواده بزرگ تئاتر در سراسر جهان است.
دکتر قطب‌الدین صادقی کارگردان و مدرس تئاتر در آستانه روز جهانی تئاتر در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«برگزاری روز جهانی تئاتر که در یک روز مشترک در دنیا اتفاقی می‌افتد، موجب همدلی اهالی تئاتر با یکدیگر می‌شود. امسال نیز این روز با همکاری مشترک ارگان‌های مختلف برگزار می‌شود که به اعتقاد من اقدام موثر و مطلوبی است.»
دکتر صادقی با اشاره به افزایش بودجه تئاتر کشور از افزایش آن ابراز خوشحالی کرد و افزود:«خوشبختانه افزایش بودجه تئاتر تحقق یافت اما مهمتر از آن چگونه خرج کردن و توزیع عادلانه این بودجه است تا بتوان به نتایج خوبی دست یافت چرا که طی سال‌های گذشته شاهد بودیم که به طور مثال هنرمندی طی یک سال چندین سفر خارجی داشت و هنرمند دیگری سال‌ها این موقعیت را به دست نمی‌آورد و یا به هنرمندی چندین نوبت اجرا طی سال داده می‌شد و در مقابل فرد دیگری برای مدت طولانی به انتظار نوبت اجرا باقی می‌ماند.»
وی در ادامه افزود:«به دست آوردن بودجه بیشتر نسبت به سال‌های گذشته امر مهمی است، اما باید توجه داشت که این امکانات صرف برطرف کردن کاستی‌های تئاتر کشورمان شود، چرا که ما در زمینه‌های تولید، فضاهای اجرای نمایش، منابع اطلاع رسانی، تامین کردن زندگی معیشتی هنرمندان و بسیاری موارد دیگر با مشکلات بزرگی مواجه هستیم. بنابراین باید برای برطرف کردن این مشکلات اقدام عاجلی صورت گیرد.»