در حال بارگذاری ...
...

”خاله سوسکه” هم میهمان تالار هنر شد

این نمایش که برای گروه سنی کودک و نوجوان و به شیوه تلفیق بازیگر عروسک اجرا می‌شود، نگاهی تازه به قصه قدیمی خاله سوسکه دارد.

اجرای نمایش”خاله سوسکه” نوشته و کارگردانی مجتبی مهدی از سه شنبه 29 فروردین در تالار هنر آغاز شد.
به گزارش سایت ایران تئاتر، این نمایش که برای گروه سنی کودک و نوجوان و به شیوه تلفیق بازیگر عروسک اجرا می‌شود، نگاهی تازه به قصه قدیمی خاله سوسکه دارد.
مجتبی مهدی که مدیریت کانون هنری و انتشارات پاکان را برعهده دارد و کارگردانی نمایش‌هایی چون ”سیبی که نصف نشد”، ”آی قصه قصه قصه”، ”نی نی بود و پنیری بود” را در پرونده کاری خود دارد، ”خاله سوسکه” را با بازی و عروسک‌گردانی مجتبی کاظمی، روشنک کریمی، سارا حسنی، احسان مهدی، فرهاد تلالو و پیمان اسدپور روی صحنه برده است.
در این نمایش ولی‌الله شاکر به عنوان طراح صحنه و دکور، فراز تلالو ‎آهنگساز، مازیار رنجبر طراح و سازنده عروسک حضور دارند و زهرا لولوئی و روشنک کریمی به عنوان منشی صحنه و دستیار کارگردان، مجتبی مهدی را یاری می‌کنند.
گفتنی است این نمایش که صبح‌ها ویژه مهدها و مدارس اجرا می‌شود، تا پایان اردیبهشت ماه سال 85 روی صحنه خواهد بود.