در حال بارگذاری ...
...

”شب واقعه” در ارومیه روی صحنه رفت

این نمایش روایتگر داستان”خولی” است که بعدازظهر عاشورا سر حضرت امام حسین(ع) را با خود به خانه می‌آورد و در آن پریا برزگر، شیدا فلاحی و قاسم لطفی به ایفای نقش می‌پردازند.

نمایش”شب واقعه” به کارگردانی پدرام رحمانی و قاسم لطفی از 26 تا 31 اردیبهشت ماه جاری در مجتمع فرهنگی، هنری اداره ارشاد ارومیه روی صحنه است.
به گزارش سایت ایران تئاتر از ستاد خبری حوزه هنری، این نمایش روایتگر داستان”خولی” است که بعدازظهر عاشورا سر حضرت امام حسین(ع) را با خود به خانه می‌آورد و در آن پریا برزگر، شیدا فلاحی و قاسم لطفی به ایفای نقش می‌پردازند.
گفتنی است، این نمایش به همت حوزه هنری استان آذربایجان غربی و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ارومیه روزهای یاد شده ساعت 16 ، در مجتمع فرهنگی، هنری ارشاد روی صحنه می‌رود.