در حال بارگذاری ...
...

سفیر نروژ خواستار همکاری مشترک تئاتر ایران و نروژ شد

سفیر نروژ در ایران با اشاره به این که برگزاری این همایش مهمترین رخداد فرهنگی بین دو کشور ایران و نروژ بوده است، ابراز تمایل کرد امکاناتی فراهم شود که تئاتر ایران نیز همچون سینمای ایران در نروژ ارائه شده و موجبات آشنایی مردم نروژ با این هنر فراهم شود.

مراسم اختتامیه”همایش یکصدمین سالگرد درگذشت ایبسن” در سفارت نروژ برگزار شد.
اردشیر صالح‌پور در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«این مراسم که با جشن روز استقلال نروژ مصادف بود، با حضور سفیر نروژ در سفارت این کشور با پخش سرود جمهوری اسلامی و سرود ملی نروژ برگزار شد. همچنین قطعه موسیقی از یکی از آهنگسازان معاصر آثار ایبسن با نام ادوارد گریک به طور زنده اجرا شد.»
وی در ادامه افزود:«در ادامه این مراسم سفیر نروژ از برگزاری همایش یکصدمین سالگرد درگذشت ایبسن به عنوان اتفاقی موثر و فرهنگی بین دو کشور ایران و نروژ یاد کرد و خواستار ادامه این همکاری و تبادل آثار نمایشی دو کشور با یکدیگر شد.»
وی با اشاره به پیشنهاد سفیر ایران در نروژ که خواهان تحولات نمایشی بود، ارائه آثار نمایشی ایران را طی یک هفته در نروژ خواستار شد و پس از آن پیام پادشاه نروژ به مناسبت استقلال نروژ قرائت شد.»
صالح‌پور اظهار کرد:«سفیر نروژ در ایران با اشاره به این که برگزاری این همایش مهمترین رخداد فرهنگی بین دو کشور ایران و نروژ بوده است، ابراز تمایل کرد امکاناتی فراهم شود که تئاتر ایران نیز همچون سینمای ایران در نروژ ارائه شده و موجبات آشنایی مردم نروژ با این هنر فراهم شود.»
گفتنی است در این مراسم از حسین پارسایی؛ رئیس مرکز هنرهای نمایشی، دکتر فریندخت زاهدی و اردشیر صالح‌پور با اهداء لوح تقدیر و هدیه توسط سفیر نروژ تقدیر به عمل آمد.