در حال بارگذاری ...
...

همکاری‌آتیلا پسیانی و حسین محب‌اهری ”فرود اضطراری یا سقوط اجباری یک حواصیل روی پشت بام خانه یک ویولونیست”

نمایشنامه”فرود اضطراری یا سقوط اجباری یک حواصیل روی پشت بام خانه یک ویولونیست” به کارگردانی حسین محب‌اهری و با طراحی آتیلا پسیانی مرداد ماه در تالار کوچک مجموعه تئاترشهر اجرا می‌شود. حسین محب‌اهری، بازیگر و کارگردان تئاتر در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:این نمایشنامه را خودم نوشته‌ام. متن درباره فرشته‌ای است که از آسمان‌ها به شکل یک حواصیل روی زمین می‌آید و بر بام خانه یک ویولونیست می‌نشیند و شاهد اتفاقاتی می‌شود.

نمایشنامه”فرود اضطراری یا سقوط اجباری یک حواصیل روی پشت بام خانه یک ویولونیست” به کارگردانی حسین محب‌اهری و با طراحی آتیلا پسیانی مرداد ماه در تالار کوچک مجموعه تئاترشهر اجرا می‌شود.
حسین محب‌اهری، بازیگر و کارگردان تئاتر در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«این نمایشنامه را خودم نوشته‌ام. متن درباره فرشته‌ای است که از آسمان‌ها به شکل یک حواصیل روی زمین می‌آید و بر بام خانه یک ویولونیست می‌نشیند و شاهد اتفاقاتی می‌شود.»
وی در مورد بازیگران این نمایش اظهار کرد:«با توجه به حساسیت نقش ویولونیست در مورد انتخاب بازیگر این نقش با توجه بیشتری عمل می‌کنم چرا که سایر بازیگران نیز بر مبنای این نقش باید انتخاب شوند. مضاف بر این بازیگر این نقش باید توانایی نوازندگی ویولون را نیز داشته باشد چرا که در طی نمایش قطعاتی از آثار ویوالدی نواخته می‌شود. البته تاکنون با تنی چند از هنرمندان برای حضور در این نمایش صحبت شده اما قطعیت پیدا نکرده است. تنها می‌توانم بگویم که طراحی صحنه نمایش به عهده آتیلا پسیانی است.»
محب‌اهری به فعالیت‌های دیگر خود اشاره کرد و از حضور در نمایش”فرزند” نوشته یون فوسه با کارگردانی سیمین امیریان و”نقل پرومته” به کارگردانی حسن سرچاهی خبر داد. وی گفت:«شهریور ماه امسال نیز نمایش”باران می‌بارد، سیاه” را در خانه نمایش اداره تئاتر روی صحنه خواهم برد که از نوشته‌های خودم است. در حال حاضر نیز فیلمنامه مجموعه‌ای چهار قسمتی تحت عنوان”مش عبدالله، مردی برای تمام فصول” را به صدا و سیما ارائه داده‌ام که در قالب طنز نگاشته شده و در صورت تایید آن را آماده خواهم کرد.»