در حال بارگذاری ...
...

دبیر اجرایی سومین جشنواره سراسری تئاتر بانوان:امیدواریم جشنواره بانوان سالانه برگزار شود

هدف از برگزاری این جشنواره جدا کردن زن و مرد نیست، چرا که در جشنواره امسال مردان بسیاری با آثار خود شرکت کرده‌اند. تلاش ما بر این است که میزان توانمندی‌ زنان محک خورده و به نمایش گذاشته شود.

سعی داریم که جشنواره تئاتر بانوان با به دست آوردن جایگاه واقعی خود به طور سالانه و مداوم برگزار شود.
فریده کاکاوند، دبیر اجرایی جشنواره تئاتر بانوان با اعلام این مطلب در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«اولین دوره جشنواره سراسری تئاتر بانوان حدود 12 سال پیش از این به مناسبت تولد حضرت فاطمه زهرا(س) تحت عنوان جشنواره تئاتر کوثر برگزار شد اما طی این سال‌‌ها فقط موفق به برگزاری پنج دوره جشنواره شدیم. به همین دلیل سعی داریم اقداماتی صورت گیرد تا این جشنواره به عنوان جشنواره‌ای که به طور سالانه برگزار می‌شود، ثبت شود.»
وی در ادامه افزود:«هدف از برگزاری این جشنواره جدا کردن زن و مرد نیست، چرا که در جشنواره امسال مردان بسیاری با آثار خود شرکت کرده‌اند. تلاش ما بر این است که میزان توانمندی‌ زنان محک خورده و به نمایش گذاشته شود.»
کاکاوند در خصوص زمان بازبینی آثار شرکت کننده در جشنواره سراسری تئاتر بانوان اظهار کرد:«بازبینی نمایش‌های شرکت کننده در این جشنواره از 25 خرداد تا دوم تیر ماه انجام می‌شود اما سعی ما بر این است که سال آینده زمان بیشتری برای گروه بازبینی و بازخوانی متون در نظر بگیریم چرا که گروه بازخوانی متون که متشکل از محمد چرم‌شیر، آزیتا حاجیان، سهیلا نجم، چیستا یثربی و ابوالفضل ورمزیار بود، طی مدت کوتاهی حدود 400 متن را مورد بازخوانی قرار دادند که جای تشکر دارد.»
وی در پایان خاطر نشان کرد:«از بین 400 متن که به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، 55 متن انتخاب شدند که توسط 65 گروه نمایشی اجرا می‌شوند.»