در حال بارگذاری ...
...

فرحناز منافی‌ظاهر:

در نمایش «یک از 175» با قلبم بازی می‌کنم

فرحناز منافی‌ظاهر:

در نمایش «یک از 175» با قلبم بازی می‌کنم

فرحناز منافی‌ظاهر که بعد از دوازده سال دوری با بازی در نمایش«یک از 175» به صحنه تئاتر بازگشته است، می‌گوید: نقش همسر یک شهید غواص، آنقدر روی من تاثیر گذاشت که تمام تلاشم را انجام داده‌ام تا با دلم بازی کنم.

به گزارش سایت ایران تئاتر، فرحنار منافی‌ظاهر که در این نمایش، نقش همسر یکی از 175 شهید غواص را بازی می‌کند، درباره نقش‌اش گفت: به موضوع این نمایش بسیار علاقمند بودم  و بعد از خواندن متن، با کمال میل بازی در آن را پذیرفتم.

او افزود: سعی داشتم نگاهم به این نقش تنها نگاه حرفه‌ای بازیگری نباشد بلکه با قلبم و احساسم آن‌را بازی کنم.

 منافی‌ظاهر، بیان ساده و روان متن را عاملی مهم برای پذیرفتن این نقش عنوان کرد و گفت: با توجه به پیشنهاداتی که داشتم، بنا به دلایلی مثل تداخل نقش‌هایم در سریال‌ها، مدتی از تئاتر دور بودم، اما سرانجام طلسم این دوری، با نمایش «یک از 175» شکسته شد و دوباره به قلب تپنده هنر، یعنی صحنه نمایش بازگشتم.

فرحناز منافی‌ظاهر، در مورد نحوه نزدیک شدن به نقش همسر شهید در این نمایش گفت: از آنجایی که یکی از دوستان نزدیکم همسرشهید است، با این فضا غریبه نبودم و دردها و مرارت‌های یک همسر شهید را دیده و لمس کرده‌ام.

او افزود: برای آشنایی بیشتر با فضای روحانی و معنوی همسران شهدا و درک غم عظیمی که کشیده‌اند، با همسران شهیدان غواص گفت‌وگو کردم و در این حوزه، بسیار تحقیق کردم تا به حس همسر یکی از 175 شهیدی که با دست‌های بسته جان سپردند نزدیک شوم.

 بازیگر نمایش «یک از 175»، این نمایش را اثری قابل قبول ارزیابی کرد و گفت: از آنجایی‌که همواره در کارهایم نظر مردم را در اولویت قرار داده‌ام امیدوارم بتوانم با نوع بازی و اجرای موفق، مخاطبان را راضی کنم و آن‌ها را در شرایطی به سمت درب‌های خروجی سالن راهی کنم که متن نمایش تاثیرش را گذاشته باشد.

منافی‌ظاهر با بیان این‌که در حین اجرای این نقش، خیلی تحت تاثیر قرار گرفته‌است گفت: احساسات معنوی خاص و جالبی را در اجرا تجربه کردم، امیدوارم خداوند این گروه را که خالصانه برای به تصویر کشیدن گوشه ای از عظمت ایثار 175 شهید غواص تلاش کرده‌است یاری کند تا بتوانیم حق این روایت و مصیبت عمیق را ادا کنیم.

نمایش «یک از 175» بر اساس داستان زندگی یکی از 175 غواص شهید، نوشته و کارگردانی حامد هوشیاری است و فرحناز منافی‌ظاهر و عزت‌الله رمضانی‌فر در آن بازی می‌کنند.

نمایش «یک از 175» با موضوع شهدای غواص از روز 23 مهرماه ساعت 18، در سالن کوچک تالار محراب به صحنه رفته است و اجرای آن  8 آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.

تالار محراب در تقاطع خیابان ولیعصر (عج) وخیابان امام خمینی واقع است.