در حال بارگذاری ...
...

«مدافعان حرم» مهمان دومین سوگواره خمسه می‌شوند

«مدافعان حرم» مهمان دومین سوگواره خمسه می‌شوند

دبیر دومین سوگواره هنرهای نمایشی و آئین‌های مذهبی از اضافه شدن بخش «مدافعان حرم» به این رویداد هنری خبرداد.

به گزارش سایت ایران تئاتر،علی‌اصغر خسروی دبیر دومین سوگواره هنرهای نمایشی و آئین‌های مذهبی گفت: سوگواره خمسه تنها رویداد دینی و مذهبی در حوزه تئاتر است که به‌واسطه آن آثاری در بخش‌های صحنه‌ای و خیابانی درباره نهضت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین تولید می‌شود.

او افزود: اجرای آئین‌های مذهبی اقوام مختلف سراسر کشور و برپایی مجالس تعزیه حال و هوای این سوگواره را مردمی‌تر می‌کند.

مشاور رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با بیان اینکه صاحب اصلی سوگواره خمسه شهدای کربلا و اهل بیت (ع) هستند، گفت: به همین منظور و جان فشانی و رشادت‌های سربازان ولایت که این روزها در دفاع از حرمین شریفه در برابر تروریست‌های تکفیری از خود نشان می‌دهند؛ ما را بر این داشت تا بخش ویژه‌ای تحت عنوان «مدافعان حرم» را در دومین سوگواره خمسه اضافه کنیم.

خسروی افزود: تمامی تمهیدات لازم را برای خلق تولیداتی در خور شان شهدای مدافع حرم را به کار خواهیم گرفت تا آثار این بخش را به‌ واسطه هنری همچون تئاتر به معرض نمایش مردم تهران دربیاوریم.

دومین سوگواره هنرهای نمایشی و آئین‌های مذهبی خمسه با حمایت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و به دبیری علی اصغر خسروی از هشتم تا 25 آذرماه در تهران برگزار می‌شود.