در حال بارگذاری ...
...

نادر برهانی مرند: «در خواب دیگران» بهمن و اسفند اجرای عمومی می‌شود

نادر برهانی مرند: «در خواب دیگران» بهمن و اسفند اجرای عمومی می‌شود

نادر برهانی مرند که قرار است نمایش «درخواب دیگران» را دربخش مهمان جشنواره تئاتر فجر به صحنه ببرد، از اجرای عمومی این نمایش در بهمن و اسفند خبر داد.

نادر برهانی مرند در گفت‌وگو با خبرنگار ایران تئاتر گفت: نمایش «در خواب دیگران» که از اوایل بهمن تا اواخر اسفند، اجرای عمومی خواهد داشت، قرار است در بخش مهمان جشنواره تئاتر فجر نیز حضور داشته باشد. حمیدرضا آذرنگ، فریدون محرابی وعلی سرابی در این نمایش بازی می کنند.

برهانی مرند درباره داستان این نمایشنامه که نوشته خود اوست، گفت: این متن داستان یک خانواده در 3 مقطع تاریخی است که اتفاقاتی هم‌شکل را از سر می گذرانند و به نوعی هم‌پوشانی رخدادها در این متن رخ می‌دهد.

گروه نمایش «در خواب دیگران» به نویسندگی و کارگردانی نادر برهانی مرند هم اکنون در حال تمرین هستند تا برای اجرا در جشنواره تئاتر فجر آماده شوند.

فرهاد امینی (دراماتورژ) ، نوید به تویی (طراح صحنه)  و مانا یزدانی امیری (طراح لباس) از عواملی هستند که برهانی مرند را در نمایش جدیدش همراهی می کنند.