در حال بارگذاری ...
...

منیژه محامدی با نمایش”کوری” بعد از جشنواره تئاتر عروسکی در تالار اصلی

طبق اعلام مرکز هنرهای نمایشی گویا پس از جشنواره تئاتر عروسکی و حدود ۲۵ شهریور ماه نمایش من در تالار اصلی روی صحنه خواهد رفت.

نمایش”کوری” نوشته محمد اسکندری با کارگردانی منیژه محامدی پس از جشنواره تئاتر عروسکی در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر روی صحنه می‌رود.
منیژه محامدی نویسنده، کارگردان و مدرس تئاتر با اعلام این خبر به سایت ایران تئاتر گفت:«طبق اعلام مرکز هنرهای نمایشی گویا پس از جشنواره تئاتر عروسکی و حدود 25 شهریور ماه نمایش من در تالار اصلی روی صحنه خواهد رفت.»
گفتنی است اسکندری این نمایشنامه را بر اساس رمان”کوری” اثر خوزه ساراماگو نوشته که به گفته محامدی برداشت آزادی از این اثر است.
در این نمایش مهوش افشارپناه، محمد اسکندری، محمد شیری، سهیلا رضوی، مهدی میامی، رضا مختاری، اشکان صادقی به اضافه تعدادی از دانشجویان محامدی ایفای نقش می‌کنند. طراح صحنه و لباس نمایش نیز ملک‌جهان خزاعی است.