20 نمایش صحنهای به جشنواره تئاتر بانوان راه یافت
در پنجمین جشنواره تئاتر بانوان، محبوبه بیات با نمایش”مرثیهای برای یک بانو”، نسیم ادبی با نمایش”یک شب کوتاه”، شبنم فرشادجو با نمایش”آرامش از نوعی دیگر” و سیدعلی هاشمی با نمایش”از خواب تا مهتاب” حضور خواهند داشت.
20 نمایش صحنهای از سراسر کشور به پنجمین جشنواره تئاتر بانوان راه یافت.
به گزارش سایت ایران تئاتر، در پنجمین جشنواره تئاتر بانوان، محبوبه بیات با نمایش”مرثیهای برای یک بانو”، نسیم ادبی با نمایش”یک شب کوتاه”، شبنم فرشادجو با نمایش”آرامش از نوعی دیگر” و سیدعلی هاشمی با نمایش”از خواب تا مهتاب” حضور خواهند داشت.
بنا به این گزارش در این جشنواره پنج نمایش صحنهای از شهرستانها و 15 نمایش از تهران حضور دارند که نمایشهای شهرستانی عبارتند از: ”چهره به چهره” به کارگردانی علی حاج علی عسگری از رشت، ”در سایه سار سوگ سکوت” به کارگردانی مجید علیزاده از قم، ”مدهآ” به کارگردانی مجید میرزایی از اراک، ”افسون معبد سوخته” به کارگردانی امیر بدرطالعی از رشت و”روز از نو روزی از نو” به کارگردانی مشترک محمود واحد طهماسبی از شهریار.»
همچنین نمایشهای شرکت کننده از تهران عبارتند از: ”واگویههای مریم” به کارگردانی محسن سلیمانی فارسانی، ”جان گابریل بورکمن” به کارگردانی برکه فروتن، ”قصه آب را تازه کن” به کارگردانی علیاکبر باقری ارومی، ”حکایت هفت گنبد” به کارگردانی ماندانا عبقری، ”زندگی × 3” به کارگردانی شیدا سجادیان، ”آغاز یک آغاز” به کارگردانی میثم تفرشی، ”باغ وحش شیشهای” به کارگردانی مشترک فاطمه علیاری و ساسان هزارخانی، ”خانه عروسک” به کارگردانی رهام مخدومی، ”آخرین مادر” به کارگردانی راحله بیات، ”گوش کن” به کارگردانی مینا حبیلی و”محاله فکر کنید...” به کارگردانی بهنام هدایتی.
گفتنی است پنجمین جشنواره تئاتر بانوان طی روزهای 24 تا 31 تیر ماه در تالارهای مولوی، قشقایی، خانه نمایش اداره تئاتر و شش فرهنگسرای تهران برگزار خواهد شد.
در این جشنواره که در آن 64 متن به مرحله بازبینی راه یافتند، 20 متن توسط هیئت بازبین که متشکل از مریم معترف، افسر اسدی، شهره لرستانی، شهرام کرمی و مجتبی اقدامی بودند، انتخاب شدند.