در حال بارگذاری ...
...

سلاتر”پرنده شیرین جوانی” را به پرواز در می‌آورد

کریستین سلاتر که به تازگی در اجرایی از نمایش پراستقبال ”یکی بر فراز آشیانه فاخته پرواز کرد” ایفای نقش می‌کرد برای بازی در نمایش” پرنده شیرین جوانی” تنسی ویلیامز به وست‌اند لندن باز می‌گردد.

کریستین سلاتر که به تازگی در اجرایی از نمایش پراستقبال ”یکی بر فراز آشیانه فاخته پرواز کرد” ایفای نقش می‌کرد برای بازی در نمایش” پرنده شیرین جوانی” تنسی ویلیامز به وست‌اند لندن باز می‌گردد.
بازی سلاتر در نمایش”یکی بر فراز ....” موفقیت‌آمیز بود و برای تهیه‌کنندگان این نمایش که پس از اجرا در جشنواره فرینج ادینبورگ به تماشاخانه گیلگاد انتقال یافت، سودآوری مالی خوبی به ارمغان آورد.
کریستین سلاتر که در هالیوود کارنامه پرباری دارد در فیلمهای بسیاری همچون” باران سخت”، ”چیزهای خیلی بد”، ”رابین‌ هود”، ”شاهزاده دزدان”، ”آدمکش‌ها”، ”مرد و رویایش”، ”3000 مایل تا گریس‌لند” بازی کرده بود. همچنین وی در برادوی در نمایشهایی چون”مرد موسیقی”، ”کاپرفیلد”، ”مکبث” و”مرلین” بازی کرده بود. او در ”پرنده شیرین جوانی” که نمایشنامه‌ آن از تنسی ویلیامز است نقش” چنس واین” را ایفا می‌کند. ”واین” مرد جوانی است که در خود احساس گناه می‌کند و تصمیم دارد، بازیگر موفقی شود.
”پرنده شیرین جوانی” برای نخستین بار در سال 1959 با بازی پل نیومن در نقش” چنس واین” و ”جرالدین پیج” در نقش مقابل او بر روی صحنه رفت. این دو بازیگر نقشهای خود را در نسخه سینمایی این نمایش در سال 1962 تکرار کردند.
”تری جانسون” کارگردان نمایش” یکی بر فراز آشیانه فاخته پرواز کرد” نمایش”پرنده شیرین جوانی” را به روی صحنه می‌برد.