میلاد خرمنبیز عنوان کرد
ساخت پلاتو در دانشگاه دغدغه دانشجویان تئاتر را کمتر میکند

میلاد خرمن بیز گفت: انگیزه من از ساخت پلاتو در دانشگاه علمی کاربردی این بود که دانشجویان دغدغه سالن تمرین و اجرا نداشته باشند.
این کارگردان تئاتر دانشگاهی به ایران تئاتر گفت: در آبان ماه 1394 طی جلسهای که من به همراه دوستانم با ریاست دانشگاه علمیکاربردی واحد 38 داشتیم، به این نتیجه رسیدیم که پلاتوی تمرین و اجرا برای این دانشگاه بسازیم که بعد از 40 روز تلاش، این پلاتوها آماده شد. این پلاتوها شامل دو پلاتوی تمرین، یک پلاتوی اجرا، یک آتلیه عکاسی و یک کارگاه صحنه است.
وی افزود: ساخت این پلاتوها با هزینه دانشگاه صورت گرفت.
خرمنبیز ادامه داد: انگیزه ما از ساخت این پلاتو ها این بود که دانشجویانی که تازه شروع به کار میکنند، دغدغهی سالن اجرا و مکان تمرین نداشته باشند و با خیال راحت به کارشان فکر کنند و از نظر فکری رشد کنند . از نگاه من نه تنها تمام دانشگاهیان بلکه تمام مدارس کشور باید سالن اجرای نمایش داشته باشند چون با تمرین کردن در تئاتر ما با زندگی اجتماعی آشنا میشویم و با دیدن تئاتر با زندگی بقیهی افراد جامعه آشنا شده و لمسشان میکنیم.
وی با اشاره به اینکه قرار است یک جشنواره داخلی مونولوگ و نمایشهای کوتاه بیست دقیقهای در دانشگاه برگزار شود، تصریح کرد: سالن های تمرین و اجرای دانشگاه علمیکاربردی واحد 38 در شهر زیبا بلوار تعاون واقع شده است. قرار بر این است که در این سالنها هر ماه یک نمایش روی صحنه برود.
خرمنبیز از سفر به صفر به نویسندگی مسعود شامی و کارگردانی میلاد خرمنبیز، سیزده به در به نویسندگی و کارگردانی محمد هادی عطایی، روایتی از درامهای کلاسیک کار گروهی دانشجویان طراحی صحنه، شازده کوچولو به کارگردانی خانم دلیری به عنوان نمایشهایی یاد کرد که تاکنون در این پلاتوها اجرا شده اند.