در حال بارگذاری ...
...

حسین مسافرآستانه با “غزل کفر” در تالار وحدت

حسین مسافر آستانه، نمایش «غزل کفر» نوشته‌ی امیر دژاکام را از اوایل اسفندماه، در تالار وحدت به روی صحنه می‌برد. به گزارش خبرنگار هنری ایسنا، این نمایش که به مناسبت ایام سوگواری محرم و صفر، اجرا می‌شود شباهتی به قصه موسی و شبان دارد و درباره عارفی بیابان گرد است که در طی طریق خود با وقایع کربلا آشنا می‌گردد و مسافر آستانه، این نمایش را به شیوه کلاسیک و فرم اجرا می‌کند. اردلان شجاع کاوه، حسن سرچاهی، مرتضی آقاحسینی، حمید فلاح در کنار گروهی از بازیگران فرم و حرکت، وی را در اجرای این نمایش یاری می‌کنند. ضمن اینکه طراحی حرکات موزون نیز به عهده نادر رجب‌پور است. مسافر به ایسنا گفت: گرچه قصد نمایش به گذشته برمی‌گردد، کوشیده‌ایم مسایل امروز را به نوعی در خلال آن وارد کنیم تا مخاطب امروز حس نزدیک تری با کار داشته باشد. وی که پیش از این، از اجرای نمایش «کوفیان» نوشته حسن باستانی در تالار مولوی خبر داده بود. درباره‌ی اجرای این نمایش گفت:چون از قبل قول داده بودم این نمایش را اجرا کنم در حال پی‌گیری

ایسنا: حسین مسافر آستانه، نمایش «غزل کفر» نوشته‌ی امیر دژاکام را از اوایل اسفندماه، در تالار وحدت به روی صحنه می‌بردحسین مسافر آستانه، نمایش «غزل کفر» نوشته‌ی امیر دژاکام را از اوایل اسفندماه، در تالار وحدت به روی صحنه می‌برد.
به گزارش خبرنگار هنری ایسنا، این نمایش که به مناسبت ایام سوگواری محرم و صفر، اجرا می‌شود شباهتی به قصه موسی و شبان دارد و درباره عارفی بیابان گرد است که در طی طریق خود با وقایع کربلا آشنا می‌گردد و مسافر آستانه، این نمایش را به شیوه کلاسیک و فرم اجرا می‌کند. اردلان شجاع کاوه، حسن سرچاهی، مرتضی آقاحسینی، حمید فلاح در کنار گروهی از بازیگران فرم و حرکت، وی را در اجرای این نمایش یاری می‌کنند. ضمن اینکه طراحی حرکات موزون نیز به عهده نادر رجب‌پور است.
مسافر به ایسنا گفت: گرچه قصد نمایش به گذشته برمی‌گردد، کوشیده‌ایم مسایل امروز را به نوعی در خلال آن وارد کنیم تا مخاطب امروز حس نزدیک تری با کار داشته باشد.
وی که پیش از این، از اجرای نمایش «کوفیان» نوشته حسن باستانی در تالار مولوی خبر داده بود. درباره‌ی اجرای این نمایش گفت:چون از قبل قول داده بودم این نمایش را اجرا کنم در حال پی‌گیری این موضوع هستم اما تاریخ دقیق آن را نمی‌توانم اعلام کنم.
.
این نمایش که به مناسبت ایام سوگواری محرم و صفر، اجرا می‌شود شباهتی به قصه موسی و شبان دارد و درباره عارفی بیابان گرد است که در طی طریق خود با وقایع کربلا آشنا می‌گردد و مسافر آستانه، این نمایش را به شیوه کلاسیک و فرم اجرا می‌کند. اردلان شجاع کاوه، حسن سرچاهی، مرتضی آقاحسینی، حمید فلاح در کنار گروهی از بازیگران فرم و حرکت، وی را در اجرای این نمایش یاری می‌کنند. ضمن اینکه طراحی حرکات موزون نیز به عهده نادر رجب‌پور است.
مسافر آستانه گفت: گرچه قصد نمایش به گذشته برمی‌گردد، کوشیده‌ایم مسایل امروز را به نوعی در خلال آن وارد کنیم تا مخاطب امروز حس نزدیک تری با کار داشته باشد.
وی که پیش از این، از اجرای نمایش «کوفیان» نوشته حسن باستانی در تالار مولوی خبر داده بود. درباره‌ی اجرای این نمایش گفت:چون از قبل قول داده بودم این نمایش را اجرا کنم در حال پی‌گیری این موضوع هستم اما تاریخ دقیق آن را نمی‌توانم اعلام کنم.