در حال بارگذاری ...
...

سه کارگردان، نمایش‌هایشان را به مادرانشان تقدیم کردند

در بروشور نمایش”وزیر خان لنکران” نوشته فتحعلی آخوندزاده و کارگردانی بنفشه توانایی آمده است:«پیشکش به مادربزرگ گلم مریم خانم» و صفحه دوم این بروشور با تصویر زنان قجر تزئین شده است.

همزمان با آ‎غاز هفته بزرگداشت مقام زن سه کارگردان تئاتر نمایش‌های خود را در مجموعه تئاترشهر به مادرانشان تقدیم کردند.
به گزارش سایت ایران تئاتر، در بروشور نمایش”وزیر خان لنکران” نوشته فتحعلی آخوندزاده و کارگردانی بنفشه توانایی آمده است:«پیشکش به مادربزرگ گلم مریم خانم» و صفحه دوم این بروشور با تصویر زنان قجر تزئین شده است.
شکرخدا گودرزی نیز در بروشور نمایش”حریر سرخ صنوبر” نوشته محمد ابراهیمیان آورده است:«تقدیم به روح مادر عزیزم که در زمان حیاتش، صنوبری بود. پیشکش به همه زنان شریف این سرزمین.»
هادی عامل نیز که نمایش”بیوه‌های غمگین سالار جنگ” نوشته محمدامیر یاراحمدی را روی صحنه دارد در بروشور این نمایش آورده است:«برای پاهای بی‌بی که عشق را تا جاودانگی خواهد برد».
لازم به ذکر است، ”وزیرخان لنکران” در تالار سایه، ”حریر سرخ صنوبر” در تالار قشقایی و”بیوه‌های غمگین سالار جنگ” در تالار نو در حال اجرا هستند.