در حال بارگذاری ...
...

در تماشاخانه ایرانشهر

زری اماد با «نامه‌های شرجی» به صحنه می‌آید

در تماشاخانه ایرانشهر

زری اماد با «نامه‌های شرجی» به صحنه می‌آید

زری اماد از اجرای نمایش «نامه‌های شرجی» در تماشاخانه ایرانشهر خبر داد.

اماد در گفت‌وگو با ایران تئاتر، توضیح داد: این نمایشنامه نوشته شهرام کرمی است و در سه ژانر محرم، هشت سال دفاع مقدس و مدافعان حرم به صورت موازی پیش می‌رود. نمایش با پیوستگی از سه دنیا صحبت می‌کند که در نهایت حرف امروز است و تاکید دارد بی‌عدالتی، ناامنی و جنگ کل دنیا را گرفته است.

اماد دلیل انتخاب «نامه‌های شرجی» برای اجرا را فعالیت در حوزه دفاع مقدس دانست و افزود: از سال 85 در نمایش‌های «پوکه‌های برنجی»،‌ «امشب دیگر مهره‌های پشتم نعلبک نمی‌زند»، «حیرت بازها» و «فولاد هرگز زنگ نمی‌زند» در ژانر دفاع مقدس و عاشورایی بازی داشتم.

وی با بیان این که نمایش «نامه‌های شرجی» اواخر مهرماه در سالن استادناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‌رود، گفت: تیم خوبی چیده شده، کار در بخش پیش تولید است و برنامه‌ریزی‌ها انجام می‌شود.

بازیگر«خاتون پرده‌نشین» ادامه داد: عامر مسافرآستانه، مرضیه صدرایی و مسعود رحیم‌پور از جمله بازیگرانی هستند که حضورشان در نمایش قطعی شده است. گروه حرکت نیز با طراحی عامر مسافرآستانه فعالیت خود را آغاز کردند.

نمایشنامه «نامه‌های شرجی» یکی از10 اثر برگزیده 34امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در بخش نمایشنامه‌نویسی است.

زری اماد، بازیگر و کارگردان تئاتر است. وی در نمایش‌هایی چون «زن پارسا»، «خاتون پرده نشین» و «این غرفه از بهشت» ایفای نقش کرده است. اماد درعرصه هنرهای تصویری نیز فعالیت دارد.

وی این روزها با نمایش «انسانم آرزوست» به کارگردانی داوود فتحعلی‌بیگی در تماشاخانه سنگلج به صحنه می‌رود.