شب گذشته در تئاتر شهر
سه خواهر و دیگران به لیلی گلستان و مهتاب نصیرپور تقدیم شد

سعیده آبشناسان، سیزدهمین اجرای نمایش «سه خواهر و دیگران» را به لیلی گلستان و مهتاب نصیر پور تقدیم کرد
به گزارش دریافتی ایران تئاتر ، نمایش «سه خواهر و دیگران» به نویسندگی و کارگردانی حمید امجد و تهیه کنندگی سعیده آبشناسان در سیزدهمین شب اجرا با حضور لیلی گلستان، مهتاب نصیرپور، محمد رحمانیان، محمد شریفی، یغما گلرویی، مهسا محب علی و کاظم هژیرآزاد روی صحنه رفت.
همچنین سعیده آبشناسان در پایان، سیزدهمین اجرای نمایش «سه خواهر و دیگران» را به لیلی گلستان و مهتاب نصیرپور تقدیم کرد و گفت: « سیزدهمین اجرای نمایش «سه خواهر و دیگران» به پاس تقدیر از زحمات و خدمات فرهنگی لیلی گلستان و مهتاب نصیرپور در عرصه فرهنگ و هنر به این دو بانوی هنرمند تقدیم می شود».
نمایش «سه خواهر و دیگران» هر شب ساعت 19:30 با بازی افشین هاشمی، ریحانه سلامت، معصومه رحمانی، مارال آتشی، رامین سیاردشتی، علیرضا ناصحی، داریوش موفق، محسن حسینی، پیام امیرعبدالهیان، سام کبودوند، بهنوش بختیاری و جمشید جهانزاده در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه می رود.
سایر عوامل نمایش امیر اثباتی طراح صحنه و لباس، نشاط پورفراهانی و جواد اسفندیاری دستیاران کارگردان، رضا مرتضوی آهنگساز، آیدا اورنگ مشاور رسانهای و روابط عمومی و موسسه فرهنگی هنری گوهران به عنوان مجری طرح هستند.
حمید امجد پیش از این در عرصه کارگردانی تئاتر آثاری چون «نیلوفر آبی»، «پستوخانه»، «شب سیزدهم»، «زائر» و «بی شیر و شکر» را به صحنه برده است.