در حال بارگذاری ...
...

بازیگر«شراره»:

جشنواره یازدهم با دیگر دوره‌ها تفاوت داشت

بازیگر«شراره»:

جشنواره یازدهم با دیگر دوره‌ها تفاوت داشت

غلامرضا عارف‌نژاد، بازیگر تئاتر، تلویزیون وسینما، نحو برگزاری یازدهمین دوره جشنواره تئاتر رضوی را با دیگر دوره‌ها متفاوت دانست.

به گزارش ایران تئاتر، عارف‌نژاد که با نمایش «شراره» در دوره یازدهم جشنواره تئاتر رضوی حضور داشت از استقبال از این کار گفت و افزود: سالن در هر دو اجرا مملو از تماشاگر بود و عده‌ای نتوانستند نمایش را تماشا کنند. امیدوارم پس از ایام جشنواره «شراره» اجرای عمومی شود و مخاطبان بیشتری بتوانند از آن بهره ببرند.

 

وی که در دوره‌های قبل جشنواره نیز به عنوان بازیگر حضور داشته درباره این رویداد هنری توضیح داد: دوره یازدهم از تمام جهات اسکان هنرمندان، موقعیت اجرایی، سالن و استقبال مردم با دوره‌های دیگر متفاوت بود.

 

بازیگر «ملک سلیمان» مشارکت هنرمندان تئاتر بجنورد را در فعالیت‌های جشنواره تاثیرگذار دانست و تصریح کرد: حضور این افراد به عنوان دست‌اندرکار به بهتر برگزار شدن جشنواره کمک می‌کند.

 

عارف‌نژاد برپایی جشنواره در بجنورد را لطف و عنایت امام هشتم شیعیان دانست و یادآور شد: دیدن تئاتر با محوریت رضوی از معجزات حضرت است و کمکی برای تئاتر خواهد بود و در بعد معنوی خدمت بزرگی به تئاتر و فرهنگ کشور می‌کند. 

 

وی در نمایش «شراره» به کارگردانی محمدمهدی خاتمی نقش آقای مخلصی را بازی می‌کرد که از کارمندی به رئیسی و مدیرکلی می‌رسد.

 

نمایش زندگی زنی است که همسرش را در روزهای اول جنگ از دست داده است و تبعات جنگ هنوز در زندگی اش نمایان است. کار روایت مردمان جنگ و اعتقادات آن‌ها و توسلی است که به ائمه معصومین(ع) و به ویژه امام رضا(ع) دارند.

 

الهه پژوهی، سحر شفیعی، کریم دشتی، امیراحسان امیری پور، مهری شمس، محمود کریمی، فهیمه نوروزی و غلامرضا عارف‌نژاد بازیگران نمایش «شراره» محسوب می‌شوند.

 

خاتمی در دوره های قبل جشنواره تئاتر رضوی با نمایش‌های «به آسمان نگاه کن» و «سنگ بست» شرکت داشته است.