در حال بارگذاری ...
...

برنامه سالن‌های خصوصی تئاتر تهران در هفته پایانی مرداد

نمایش های جدید از راه می رسند

برنامه سالن‌های خصوصی تئاتر تهران در هفته پایانی مرداد

نمایش های جدید از راه می رسند

در هفته پیش رو اغلب سالن‌های خصوصی شهرستان تهران، اجراهای پایانی خود را تجربه می‌کنند و بیشتر تماشاخانه‌ها از جمعه؛ پنجم شهریورماه میزبان آثار جدیدی می‌شوند در این گزارش نمایش‌های حاضر وری صحنه تماشاخانه‌های خصوصی از ۲۹ مرداد تا چهارم شهریورماه را مرور می‌کنیم

این روزها تمام سالن‌های خصوصی تئاتر تهران، با اجراهایی متفاوت میزبان مخاطبان است. در این گزارش قصد داریم نمایش‌هایی که از روز جمعه؛ 29 مرداد الی پنج‌شنبه؛ چهارم مردادماه در سالن‌های خصوصی تئاتر تهران روی صحنه هستند را به شما معرفی کنیم.

حسن وخانوم حنا و هامون

برنامه نمایشنامه‌خوانی «حسن و خانوم حنا» به کارگردانی رضا فخرزاده از 27 مردادماه ساعت 20:30 در تماشاخانه هامون آغاز شده است. این برنامه تا پایان شهریورماه از سه‌شنبه تا جمعه برگزار می‌شود. رضا بهروزرشید، مهشید هاشمی، حامد صحت، مینو زندی، مهتاب زندیه، ندا ارمی، مریم شاه بداغی، اشکان راحمی، مسعود محمدشاهی، فریبرز خدمتی، لیلا یوسفی و رضا ایزدی نقش‌خوانان این برنامه 90 دقیقه‌ای هستند. بهای بلیت این برنامه 15 هزار تومان است.

«آنتیگنه؟» تمدید شد

تماشاخانه باران در هفته پیش رو میزبان دو نمایش است.

از یک‌شنبه ۲۷ تیرماه، ساعت ۱۹ نمایش«آنتیگنه؟» در تماشاخانه باران اجراهای خود را آغاز کرده است. نمایشنامه «آنتیگنه؟» را حمیدرضا هدایتی بر اساس تریلوژی «افسانه‌های تبای» اثر سوفوکل نوشته است و خود اوکارگردانی آن را نیز بر عهده دارد. این نمایش که قرار بود تا روز جمعه 29 مردادماه روی صحنه باقی بماند، تمدید شد و «آنتیگنه؟» در هفته جاری ساعت 18:30 میزبان مخاطبان می‌شود.حمید رضا بوسعدی، شفق خانی، ارشیا زرین، بابک قادری، بهداد قادری، مریم قربانیان، حمید رضا هدایتی و … در این نمایش ۶۰ دقیقه‌ای بازی می‌کنند. بهای بلیت این نمایش، ۲۵ هزار تومان در نظر گرفته شده است اما این اثر در طرح تخفیف یکشنبه‌های باران شرکت کرده است و روز یک‌شنبه بلیت این نمایش با ۴۰ درصد تخفیف و با قیمت ۱۵هزار تومان ارائه می‌شود. البته تخفیف‌های دیگری نیز برای این اثر در نظر گرفته شده است؛ افرادی که در باشگاه تئاتر باران عضو شده باشند، می‌توانند بلیت «آنتیگنه؟» را با ۶۰ درصد تخفیف و با قیمت ۱۰ هزار تومان تهیه کنند همچنین افرادی که بلیت نمایش‌های «آدامس‌خوانی»، «بیگانه»، «افسانه ببر» و «در بارانداز» را خریداری کرده باشند، می‌توانند بلیت این اثر را با قیمت ۱۷هزار و پانصد تومان تهیه کنند.

همچنین از یک‌شنبه، دهم مردادماه، ساعت ۲۱ نمایش «همسایه آقا» اثر حسین کیانی، میزبان این سالن شده است و تا ۲۲ شهریور در این سالن باقی می‌ماند. فریده سپاه‌منصور، علیرضا آرا، حبیب دهقان‌نسب، رویا میرعلمی، شهرام حقیقت‌دوست، خاطره اسدی، امیررضا دلاوری و مهدی پاکدل بازیگران این نمایش هستند. بلیت این اثر، ۳۵ هزار تومان است اما گروه اجرایی نمایش، تخفیف‌هایی را برای مخاطبان در نظر گرفته است؛ افرادی که در باشگاه تئاتر باران عضو شده باشند، می‌توانند بلیت «همسایه آقا» را با ۶۰ درصد تخفیف و با قیمت 14 هزار تومان تهیه  کنند همچنین روزهای یک‌شنبه بلیت این نمایش با 30 درصد تخفیف و بهای 24 هزار و پانصد تومان ارائه می‌شود.

«کروماکی» هم تمدید شد

تماشاخانه «دا» در هفته پیش رو میزبان دو نمایش است

از جمعه؛ ۲۵ تیرماه، «دا» میزبان نمایش «کروماکی» اثر مارین ون هولک شده است. این اثر از یک‌شنبه تا سه‌شنبه در یک نوبت ساعت ۱۹:۳۰ اجرا می‌شود اما روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه در دو نوبت ۱۹:۳۰ و ۲۱:۳۰ اجرا می‌شود. این اثر که قرار بو تا ۱۵ مردادماه در این تماشاخانه باقی بمان، تمدید شد و تا پنجم شهریور ماه به اجراهای خود ادامه می‌دهد. بابک بیگ‌زاده، خسرو پسیانی، نگین تبرا، حدید تقی‌یار، دیبا خاتمی، مینا درودیان، امیرحسین طاهری، شهریار فرد، پریسا مقتدی، مینا ملک‌محمدی و میثم میرزایی در این نمایش بازی می‌کنند. نمایش «کروماکی» با بلیت ۲۲ هزار تومانی ارائه می‌شود. البته دانشجویان می‌توانند بلیت این نمایش را به قیمت ۱۷هزار تومان به صورت حضوری تهیه کنند. بلیت‌های این نمایش در روزهای یک‌شنبه و دوشنبه یازدهم و دوازدهم مردادماه «کروماکی» به اتمام رسیده است.

اما از دوشنبه؛ یکم شهریورماه ساعت 18، خانه نمایش «دا» میزبان نمایش دیگری می‌شود؛ نمایش «گاردونی» اثر رضا فتح‌الهی می‌شود. این نمایش تا 18 شهریورماه در این سالن اجرا می‌شود. رضا فتح‌الهی تک بازیگر این نمایش 60 دقیقه‌ای است. بهای بلیت «گاردونی» 18 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

«دست‌های مهربانی» به منشور هنر می‌آیند

سالن استاد فنی‌زاده مرکز آفرینش منشور هنر از در هفت روز پیش رو، میزبان چهار اتفاق تئاتری است.

از 27 مردادلغایت 20 شهریورماه، ساعت ۱۹ نمایش « موسیقی مجلسی» نوشته آرتور کوپیت، با ترجمه عاطفه پاکبازنیا و کارگردانی مهدی علی نژاد در سالن استاد فنی‌زاده اجرا می‌شود. سارا داروفروش، مژده گیوه‌کی، سحر آقاسی، الهه موچانی، آزاده نصرتی، شیما اسدی، سارا عامری‌نیا، صدف نظری و عباس دوستی‌عارف. در این نمایش 45 دقیقه‌ای بازی می‌کنند. بهای بلیت این نمایش ۱۵ هزار تومان است اما بلیت این اثر برای اعضای تیوال با  30 درصد تخفیف و قیمت 10 هزار و پانصد هزار تومان ارائه می‌شود.

همچنین از دهم مردادماه ساعت ۲۰ نمایش «تصویر دختری در آینه» اثر علی جعفری در این سالن روی صحنه رفته است و تا یکم شهریورماه در این سالن باقی می‌ماند. علی جعفری «تصویر دختری در آینه» را بر اساس نمایشنامه «باغ وحش شیشه‌ای» اثر تنسی ویلیامز نوشته است و صحرا اسدالهی، معصوم احمدزاده و علی جعفری در این نمایش بازی می‌کنند. بلیت این اثر ۱۸ هزار تومان است.

از پنج‌شنبه ۱۴ مردادماه ساعت ۲۲ نمایش «به من نگو عالیجناب» نوشته محسن عظیمی و با کارگردان ماهان حیدری نیز به این سالن می‌آید و تا یکم شهریورماه به اجراهای خود ادامه می‌دهد. این نمایشنامه را محسن عظیمی بر اساس داستان «زنی که ساعت شش می‌آمد» اثر گابریل گارسیا مارکز  نوشته است. کیارش عسگری، ساناز دهقی در این نمایش ۶۰ دقیقه‌ای ایفای نقش می‌کنند. برای این اثر بلیت ۱۵ هزار تومانی در نظر گرفته شده است اما دانشجویان می‌توانند با ارائه کارت دانشجویی از  درصد۲۰ تخفیف برخوردار شوند و این نمایش را با بلیت ۱۲ هرا تومانی تماشا کنند همچنین بلیت «زنی که ساعت شش می‌آمد» برای اعضای تیوال با  30 درصد تخفیف و قیمت 10 هزار و پانصد هزار تومان ارائه می‌شود.

اما روز شنبه؛ سی‌ام مردادماه، در دو نوبت؛ 19 و 20:30؛ به مدت 60 دقیقه نمایشنامه‌خوانی «همه دزدها دزد هستند» نوشته علی پوریان و با کارگردانی آیلار نوشهری برگزار می‌شود. عباس ستارزاده، حمیدرضا فراهانی، رستا رضوی، پیروز کرمی، آیلار نوشهری، رویا جزینی و معصومه میراشه نقش‌خوانان و آرزو کرباسی‌زاده، صحنه‌خوان این برنامه هستند. بلیت این نمایشنامه‌خوانی که با هدف حمایت از بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان؛ حامی ایتام و زنان سرپرست خانوار برگزار می‌شود، 12 هزار تومان در نظر گرفته شده است

«رویای یک شب نیمه تابستان» دو اجرائه شد

نمایش «دکلره» اثر مهدی کوشکی که از یکشنبه ۱۶ خردادماه به تئاتر مستقل تهران آمده است. این اثر که بارها تمدید شده است، تا پنجم شهریورماه به اجراهای خود ادامه می‌دهد. «دکلره» ساعت ۲۱:۳۰ اجرا می‌شود. ستاره پسیانی، لیلی رشیدی، صحرا فتحی و نوید محمدزاده در این نمایش یک ساعته به ایفای نقش می‌پردازند البته مدتی است که مهدی کوشکی جایگزین نوید محمدزاده شده است. برای این اثر بلیت‌های ۲۵، ۳۰ و ۳۵ هزار تومانی در نظر گرفته شده است.

اما تئاتر مستقل تهران از یک‌شنبه ۲۷ تیرماه میزبان نمایش جدیدی شده است. «رویای یک شب نیمه تابستان» نوشته ویلیام شکسپیر و با طراحی و کارگردانی مصطفی کوشکی در این سالن روی صحنه می‌رود. این نمایش که قرار بود تا تا ۲۷ مردادماه روی صحنه باقی بماند تمدید شده است و تا پنجم شهریورماه در و نوبت، 17 و ۱۹:۱۵ میزبان تئاتر مستقل تهران است آزاده صمدی، محمدصادق ملک، سجاد باقری، شهروز دل‌افکار، روشنک گرامی، مجید نوروزی، نازآفرین کاظمی، هومن کیایی، علیرضا کیمنش، خاطره حاتمی و غزل شجاعی در این نمایش ۸۰ دقیقه‌ای بازی می‌کنند. برای این نمایش بلیت‌های ۲۵ و ۳۰ هزار تومانی در نظر گرفته شده است.

اثر بیضایی در ارغنون

در هفته پیش‌رو، سالن ارغنون با سه نمایش میزبان مخاطبان تئاتر است.

این تماشاخانه از 28 مرداماه میزبان نمایشی به نام «ماه و پلنگ» نوشته مجتبی رفیعی و با کارگردانی حامد ادوای شده است. این نمایش که اثر گروه تئاتر «گره» است، تا 14 شهریورماه ساعت ۱۷:۴۵ در سالن ارغنون روی صحنه می‌رود. محمد اصغری، سهیل عبدی، نیما انصافیان، سمن قناد، پردیس منوچهری و شایان فصیح‌زاده در این نمایش بازی می‌کنند. «ماه و پلنگ» با بلیت ۲۰ هزار تومانی ارائه می‌شود. البته یک‌شنبه‌ها بلیت این نمایش با تخفیف ۵۰ درصدی و با مبلغ ۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسد اما برای این اثر تخفیف‌هایی در نظر گرفته شده است؛ در سه روز نخست اجرا؛ یعنی 28، 29 و 31 مردادماه بلیت این نمایش با ۳۰ درصد تخفیف و با بهای ۱۵ هزار تومان ارائه می‌شود. البته از یکم شهریورماه، اعضای گروه برای مخاطبان نمایش‌های قبلی گروه تئاتر «گره»، «باگانه»، «پشت سرتو نگاه نکن»، «زندگی یک هنرمند»، «خونه ما» نیز ۳۰ درصد تخفیف در نظر گرفته‌اند و بلیت این اثر برای این افراد نیز با قیمت 15 هزار تومان ارائه می‌شود. همچنین از یکم شهریورماه تخفیف گروهی نیز برای مخاطبان نمایش در نظر گرفته شده است؛ به ازای خرید پنج بلیت، بهای هز یک از آنها با 30 درصد تخفیف ارائه می‌شود.

نمایش «کارنامه‌ بندار بیدخش» نوشته بهرام بیضائی و با کارگردانی آرش اشاداد از 27 مردادماه به سالن ارغنون آمده است. این نمایش ساعت ۱۹:۳۰ به مدت 50 دقیقه اجرا می‌شود. این اثر تا 20 شهریورماه به اجراهای خود در این سالن ادامه می‌دهد. نغمه طوسی، میلاد محمدی‌پور، ثمینه حسینی، حانیه همتی و آرش اشاداد بازیگران این اثر هستند. برای این نمایش بلیت 20 هزار تومانی در نظر گرفته شده است. البته برای این اثر تخفیف وفاداری در نظر گرفته شده است و مخاطبانی که بلیت نمایش‌های «مراسم قطع دست در اسپوکن»، «انجمن بانوان مستقل»، «استثنا و قاعده»، «کوچه برلن»، «مهمانسرای دو دنیا»، «متاستاز» و «کالیگولا» را تهیه کرده‌اند، می‌توانند بلیت نمایش «کارنامه‌ بندار بیدخش» را با ۲۵ درصد تخفیف و بهای 15 هزار تومان تهیه کنند.

اما سومین نمایشی که در ارغنون روی صحنه می‌رود، نمایش «خروج اضطراری» نوشته ساناز اسدی و رافعه رستمی و با کارگردانی مهرداد مصطفوی است. این نمایش از 19 مردادماه به سالن ارغنون آمده است و ساعت 21 به مدت 65 دقیقه اجرا می‌شود. این اثر تا 22 شهریورماه به اجراهای خود در این سالن ادامه می‌دهد. آیدین بهاری، سجاد تابش، نفیسه زارع، سرور عرب‌پور و امیراحمد قزوینی بازیگران این اثر هستند.

هفته پایانی «هملت در روستای مردوش سفلی»

در هفت روز پیش سه اتفاق تئاتری در خانه موزه استاد عزت‌اله انتظامی که در قیطریه واقع است، اتفاق می‌افتد.

از 18 مردادما خانه‌موزه استاد انتظامی میزبان نمایش «هملت در روستای مردوش سفلی» نوشته ایوو برشان و با ترجمه و کارگردانی مهرداد خامنه‌ای که از روز یک‌شنبه؛ 18 مرداد‌ماه میزبان این سالن شده است، تا پحم پهریورماه ساعت 19 در این تماشاخانه باقی می‌ماند. المیرا پارسا، حنانه جعفری‌نژاد، فاطمه سعدی، لیلی شجاعی، محمد شفائی، مریم صیادمقدم، طهورا کریم‌خانی، محمدمصطفی ملک، الهه موذن و شیوا نائری در این نمایش 90 دقیقه‌ای که اثر گروه تئاتر اگزیت نروژ است، بازی می‌کنند. بلیت این نمایش با قیمت ۲۰ هزار تومان ارائه می‌شوند اما گروه اگزیت تخفیف‌هایی را برای مخاطبان در نظر گرفته است؛ انشجان می‌توانند بلیت این اثر را با 5درصد تخفیف و با قیمت 10 هزار تومان تهیه کنند. همچنین به ازای خریداری کردن چهار بلیت، مخاطبان می‌توانند از تخفیف گروهی برخوردار شوند و بلیت‌های این نمایش را با قیمت 14 هزار تومان تهیه کنند. البته برای این نمایش تخفیف وفاداری هم در نظر گرفته شده است و مخاطبانی که بلیت آثار قبلی گروه تئاتر اگزیت؛ «مارکس در سوهو»، «مهاجران»، «مترسک»، «نردبان»، «هملت در روستای مردوش سفلی» اجرا شده در باغ موزه قصر، «ماهی سیاه کوچولو» و یا «یک خاطره یک مونولوگ یک فریاد و یک نیایش» را خریده باشند می‌توانند بلیت این اثر را با 25 درصد تخفیف و قیمت 15 هزار تومان تهیه کنند.

البته از 17 مراداماه ساعت 21 نمایش دیگری در خانه‌موزه استاد اتظامی کار خود را آغاز کرده است؛ «امشب فقط براى تو» نوشته امیرحسین بابایی و کارگردانی وحید اخوان روی صحنه می‌رود. این نمایشنامه را امیر حسین بابایی بر اساس نمایشنامه‌هاى «آواز قو» و «خواستگارى» اثر آنتون چخوف با ترجمه ناهید کاشی‌چی نوشته است. این نمایش تا 21 شهریورماه در خانه موزه استاد انتظامی باقی می‌ماند. وحید اخوان، رضا بنفشه‌خواه، امیرحسین بابابی و محبوبه تفضلى در «امشب فقط برای تو» بازی می‌کنند. بلیت این نمایش با قیمت ۲۰ هزار تومان ارائه می‌شوند.

اما روز شنبه سی‌ام مردادماه ساعت 19:30 نمایشنامه‌خوانی «رفت و آمد» نوشته لویی کالافرت، با ترجمه داریوش مودبیان و کارگردانی سهیلا غفاری‌راد در خانه‌موزه استاد انتظامی برگزار می‌شود. سودابه میرکریمی و محمد طیب‌طاهر نقش‌خوانان این برنامه هستند. بهای بلیت نمایشنامه‌خوانی «رفت و آمد» 25 هزار تومان تعیین شده است.

تخفیف دانشجویی میکاییل شهرستانی

تماشاخانه دراما از پنجم مردادماه میزبان نمایش «شاعر» نوشته داریو نیکودمی و با کارگردانی میکاییل شهرستانی، شده است و این اثر تا نهم شهریورماه به اجراهای خود در این سالن ادامه می‌دهد. «شاعر» هر روز به غیر از شنبه‌ها، در دو نوبت، ۱۹ و ۲۰:۳۰ به مدت ۴۰ دقیقه اجرا می‌شود. سعید اکبری، مهدی جواهری، ملیکا پازوکی، بهارک شهبازی، علی قنبرزاده، بهادر باستان‌حق و… گروه بازیگران این اثر را تشکیل می‌دهند. برای این اثر بلیت ۱۵هزار تومانی در نظر گرفته شده است اما گروه اجرایی نمایش برای دانشجویان تخفیف در نظر گرفته‌اند. دانشجویان می‌توانند با ارائه کارت دانشجویی، بلیت این نمایش را با قیمت ۱۰ هزار تومان تهیه کنند.

همای سعادت شنبه مخاطب می‌پذیرد

موسسه فرهنگی‌هنری همای سعادت در هفته پیش رو با یک نمایشنامه‌خوانی و یک تئاتر میزبان مخاطبان است

شنبه؛ سی‌ام مردادماه ساعت 19 نمایشنامه‌خوانی « وقتی صدای سوت میاد سرت رو بدزد» نوشته مهدی صالح‌یار و با کارگردانی مجید علم‌بیگی در این موسسه برگزار می‌شود. مریم عسگری، مجید علم‌بیگی و فرشاد رسولی نقش‌خوانان این برنامه هستند. برای نمایشنامه‌خوانی « وقتی صدای سوت میاد سرت رو بدزد» بلیت 10 هزار تومانی در نظر گرفته شده است.

اما اجرهای این سالن از روز یکم شهریورماه ساعت ۲۰ با نمایش «جای خالی» اثر حمید عبدالحسینی آغاز می‌شود. این نمایش تا ۱۵ شهریورماه روی صحنه باقی می‌ماند. یوسف فروتن، الهام ایزدیار، حمیدرضا مرادی و نانت تومه در این اثر به ایفای نقش می‌پردازند. این نمایش با بلیت ۲۰هزار تومانی به مخاطبان ارائه می‌شود.

پل استر در سه نقطه

تماشاخانه سه‌نقطه با سه نمایش میزبان مخاطبان تئاتر است.

نمایش «بیشعوری» از ۱۳ تیرماه ساعت ۲۰:۱۰ اجرای خود را سالن خسرو شکیبایی تماشاخانه سه‌نقطه آغاز کرده است. نمایشنامه «بیشعوری» را سیدعلی حسینی از کتابی به همین نام نوشته خاویر کرمنت نوشته و با کارگردانی خود وی روی صحنه برده است. این نمایش قرار بود تا هشتم مردادماه به اجراهای خود در این سالن ادامه دهد اما تمدید شد و این اثر تا پنجم شهریورماه در سه‌نقطه می‌ماند. افشین رهگذر، نوش‌آفرین کیهان، سارا شیرازی، امین ساتیار، نازنین امیری، مهدی دربندحقیقت، ملیکا مشعل و محمدحسین غروی در این اثر بازی می‌کنند.مدت زمان اجرای نمایش «بیشعوری» ۷۰ دقیقه است و با بلیت ۱۵هزار تومانی به مخاطبان ارائه می‌شود.

اما از یک‌شنبه 31 مردادماه ساعت ۱۹ نمایش «سکوت» اثر امیرعلی سی‌سی‌پور به سالن خسرو شکیبایی می‌آید و تا 18 شهریور روی صحنه باقی می‌ماند. نمایشنامه «سکوت» اقتباس امیرعلی سی‌سی‌پور از رمان «ارواح» و نمایشنامه «سکوت» نوشته پل استر است. عباس دلیر، عاطفه خداکرمی، کبری رضایی و محمدامین سی‌سی‌پور در این نمایش 40 دقیقه‌ای بازی می‌کنند. بهای بلیت این اثر، ۱۵ هزار تومان است.

اما سالن استاد رکن‌الدین خسروی از 24 مردادماه ساعت ۱۹ میزبان نمایش «اینجا یک جا برای همه» نوشته غزاله یراقی و با کارگردانی پارسا محمدزاده‌سقاء شده است که این اثر تا پنجم شهریور روی صحنه باقی می‌ماند. مریم شکوری‌مطلق، امیررضا صابری، امین عابدی و شادی سالاریان در این نمایش 60 دقیقه‌ای بازی می‌کنند. بهای بلیت این اثر، ۱۵ هزار تومان است.

پایان دو اجرا در کنش معاصر

سالن کنش معاصر در هفته پیش‌رو با چهار نمایش میزبان مخاطبان می‌شود.

نمایش «مرسانا» اثر هوشنگ هدایتی که از جمعه؛ یکم مردادماه اجراهای خود را آغاز کرده بود، امروز؛ ۲۹ مردادماه ساعت ۱۹ برای آخرین‌بار به مدت ۹۰دقیقه، میزبان مخاطبان می‌شود. محمد نصر، هوشنگ هدایتی، الهام هادیان، حسن ولی‌خانی، بهنام میرزاپور، پریسا راد، مهسا کاهه، شادی کارایین، سحر درویش، عمید ابطحی و عیسی محمدی، بازیگران این نمایش هستند. برای این اثر، بلیت ۲۰ هزار تومانی در نظر گرفته شده است. این اثر به دانشجویان، ۵۰ درصد تخفیف ارائه می‌کند. برای این اثر، دو نوع تخفیف دیگر نیز در نظر گرفته شده است. به ازای خرید چهار بلیت، ۴۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است و هر بلیت به قیمت ۱۲ هزار تومان به فروش می‌رسد. همچنین برای خریداران بلیت نمایش‌های «بازی یالتا»، «نمایش ۰۲۱» (صد سال پیش از تنهایی ما)، نمایشنامه‌خوانی «زمزمه های پشت در شهروند درجه دو»، «خدای کشتار» یا «کالیگولا»، بلیت «مرسانا» با ۱۰ درصد تخفیف و با قیمت ۱۸ هزار تومان ارائه می‌شود.

اما از دهم مردادماه نمایش دیگری نیز به سالن کنش معاصر آمده است. نمایش «در اینجا» اثر آیلین کیخایی از ساعت ۲۱ یک‌شنبه دهم مردادماه کار خود را آغاز کرد و تا پنجم شهریورماه در این سالن روی صحنه باقی می‌ماند. «در اینجا» برداشتی آزاد از فیلمنامه «در بروژ» نوشته مارتین مک دونا است. احمد ساعتچیان، کیوان محمودنژاد، سیدجواد یحیوی، فرانک حیدریان، فردین شاه‌حسینی، سالار مهندسیان، پریا وزیری، سمانه اسماعیلی و روژینا ابراهیمی بازیگران این نمایش هستند. بلیت این نمایش ۲۵ و ۳۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است. البته برای برای این اثر، دو نوع تخفیف در نظر گرفته شده است. به ازای خرید چهار بلیت، 20 درصد تخفیف در نظر گرفته شده است و هر بلیت به قیمت 24 هزار تومان به فروش می‌رسد و به ازای خرید هشت بلیت، ۴۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است و هر بلیت به قیمت 18 هزار تومان به فروش می‌رسد. همچنین برای خریداران بلیت نمایش‌های «بازی یالتا»، «نمایش ۰۲۱» (صد سال پیش از تنهایی ما)، «مرد بالشی»، «شام با دوستان»، «خشکسالی و دروغ»، «دل سگ»، پرفورمنس «مخاطب خاص» و نمایشنامه‌خوانی «زمستان ۶۶»، بلیت «در اینجا» با 30 درصد تخفیف و با قیمت 21 هزار تومان ارائه می‌شود.

اما از چهارم شهریورماه نمایش تازه‌ای به کنش معاصر می‌آید. نمایش «هنر» نوشته یاسمینا رضا؛ با ترجمه خاطره کردکریمی و کارگردانی سهیل قنادان از چهارم شهریورماه ساعت 17 و به مدت یک ماه اجراهای خود را آغاز می‌کند. سهیل قنادان، افشین زمانی و محمد شهباز تهرانی  بازیگران این نمایش 80 دقیقه‌ای هستند. برای این اثر، بلیت ۲۰ هزار تومانی در نظر گرفته شده است اما گروه اجرایی برای این نمایش تخفیف گروهی در نظر گرفته است و به ازای خرید چهار بلیت، 35 درصد تخفیف در نظر گرفته شده است و هر بلیت به قیمت 13 هزار تومان به فروش می‌رسد.

از چهارم شهریورماه نمایش «دختر یانکی» نوشته نیل سایمون، با ترجمه شهرام زرگر و کارگردانی بهرام تشکر نیز به کنش معاصر می‌آید. نمایش «دختر یانکی»  ساعت 20:30 اجرا می‌شود و تا 31 شهریورماه در این سالن باقی می‌ماند. بهنام تشکر، بهرام تشکر و سارا رسول‌زاده بازیگران این نمایش 90 دقیقه‌ای هستند. بلیت این نمایش ۲۵ و ۳۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

 

بازیگاه، تئاتر تهیه کرده است

از  26 مردادماه ساعت 21 نمایش «گل گاو زبان» نوشته آیدین آقازاده و با کارگردانی زهرا قاسمیان اجراهای خود را در تماشاخانه بازیگاه آغاز کرده است. این اثر تا روز ۱۲ شهریورماه در این سالن به اجرای خود ادامه می‌دهد. زهرا قاسمیان و هامون خان‌محمدی در این نمایش 50 دقیقه‌ای بازی می‌کنند. این اثر کاری از تماشاخانه بازیگاه است و داوود نامور؛ مدیر این تماشاخانه تهیه‌کنندگی آن را برعده دارد. بلیت نمایش ۱۵ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

«لابراتوار» منصور صلواتی در موج نو

سالن موج نو در هفته پیش رو میزبان دو نمایش است

نمایش «پرستار زمان» اثر مهسا نعمتى که از 14 مردادماه ساعت 18:45 در سالن موج نو میزبان مخاطبان شده است، و اجرای پایانی خود را تجربه می‌کند. این نمایش تا 31 مردادماه در سالن موج نو به اجرای خود ادامه می‌دهد. نهال دشتى، سیما صادقى و الناز رنجبر در این نمایش 40 دقیقه‌ای بازی می‌کنند. «پرستار زمان» با بلیت ۱۵هزار تومانی ارائه می‌شود اما تخفیف‌هایی برای مخاطبان در نظر گرفته شده است. دانشجویان می‌توانند بلیت این اثر را با قیمت 10 هزار تومان تهیه کنند. همچنین تخفیف گروهی برای این اقر در نظر گرفته شده است و  به ازای خرید پنج بلیت، مخاطبان می‌توانند این نمایش را با بلیت 10 هزار تومانی ببینند

اما سالن موج نو از دوم شهریورماه ساعت ۲۰:۳۰ میزبان نمایش «لابراتوار» اثر  منصور صلواتی شده است. پاشا رستمی، فرزاد برهمن و صائم متانی در این نمایش ۴۵ دقیقه‌ای بازی می‌کنند. «لابراتوار» تا 17 شهریورماه میزبان مخاطبان باقی می‌ماند. بهای بلیت این نمایش ۱۵ هزار تومان است

هفته پایانی اجرا تئر در ا وارطان

نمایش «برگرد مرا ببین» نوشته رولان بارت، با ترجمه مریم شریف و کارگردانی مشترک شیرین فرشباف، نسیم ریاضی و سعید بهنام‌ که قرار بود از جمعه؛ یکم مردادماه، ساعت ۲۱ در خانه گفتمان شهری و معماری؛ خانه وارطان، اجرا شود، به تعویق افتاد و این اثر از روز دوشنبه چهارم مردادماه به این سالن آمده است. «برگرد مرا ببین» قرار بود تا روز ۳۱ مردادماه اجرا شود اما تمدید شد و این اثر تا پنجم شهریور در این مکان باقی می‌ماند. بانیپال شومون، مارال عبادی، نیلوفر ندایی و محسن رستگار در این نمایش ۷۰ دقیقه‌ای بازی می‌کنند. نریشن «برگرد مرا ببین» را رضا کیانیان گفته است و امیر ابراهیم‌زاده، آریو افشار، محسن درباغی‌فر، نرگس شیرمحمدی، محبوبه عباسی و هاله غزایی‌یگانه اجراگران آن هستند.بلیت این اجرای محیطی، ۴۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

چشم در پندار عمومی شد

نمایش «چشم عمومی» نوشته پیتر شفر و کارگردانی نادر نادرپور درتماشاخانه پندار از 20 مردادماه روی صحنه رفته است. این نمایش تا پنجم شهریورماه ساعت ۲۰:۳۰ در این تماشاخانه اجرا می‌شود. نیما سیدموسوی، میلاد سلیمانی و نازنین بابایی فرد در این اثر بازی می‌کنند. نمایش «چشم عمومی» با بلیت 15 هزار تومانی به مخاطبان ارائه می‌شود گروه تئاتر سکو که این نمایش را برای اجرا آماده کرده است، برای روزهای پنجشنبه تا دوشنبه ۳۰ درصد تخفیف در نظر گرفته است و بلیت این نمایش را با قیمت 10 هزار و پانصد تومان ارائه می‌کند.

سالن اکبر رادی با «سی مرغ» افتتاح شد

از پنج‌شنبه 28 مردادماه تا 12 شهریورماه ساعت 19:30، نمایش «سی مرغ»ا کارگردانی جیران باریکانی به خانه هنر؛ سالن استاد اکبر رادی اجرا می‌شود. مقبوله هاشمى، معصومه بهرامى، لیلا هاشمى، ریحانه هاشمى، رزیتا رضایى، حدیث رضایى، مبینا مطاعى و سونیتا پاکباز بازیگران این نمایش 60 دقیقه‌ای هستند. برای این نمایش بلیت 20 هزار تومانی در نظر گرفته شده است اما دو نوع تخفیف برای «سی مرغ» در نظر گرفته شده است. به ازای خرید چهار بلیت، ۲۵ درصد تخفیف به مخاطبان تعلق می‌گیرد و بلیت نمایش با قیمت 15 هزار تومان ارائه می‌شود. همچنین در طول اجرا به غیر از روزهای پنج‌شنبه و جمعه بلیت این نمایش با ۲۰ درصد تخفیف و بهای 12 هزار تومان به دانشجویان ارائه می‌شود.

داستانی از جبهه در سرو

تماشاخانه سرو از  21 مردادماه میزبان نمایش «جهشه» نوشته مرتضی شاه‌کرم و با کارگردانی علی برجی شده است. این نمایش تا 12 شهریورماه ساعت 21 و به مدت 65 دقیقه روی صحنه می‌رود. جهشه روایت قصه محله ای است در خرمشهر که به علت جنگ عده زیادی منطقه را خالی کرده اند و تعداد باقی مانده منتظر هستند توسط وانتی که قرار است به محله بیاید از شهر خارج شوند. محمدعلی حسینعلی‌پور، سهیلا هادی‌زاده، بهناز پورفلاح، روزبه اختری، شادی امیری، اکبر مددی‌مهر، بهناز نجفی، امین موذن، پرستو آراسته، مهرناز احدیان، بهرام کاظمی، سیروس سپهری، علی غلامی، افشین واعظی، شیرین صنعت‌گر، المیرا معظمی، سمانه حبیب‌پور و نگارمحمدی بازیگران این نمایش هستند. بلیت «جهشه» که کاری از گروه هلیا است، 12 هزار تومان تعیین شده است