در حال بارگذاری ...
...

بازیگر نمایش جهشه مطرح کرد:

امیدارم چراغ سالن های نمایش روشن بماند

بازیگر نمایش جهشه مطرح کرد:

امیدارم چراغ سالن های نمایش روشن بماند

بازیگر نقش عمه در نمایش جهشه ابراز امیدواری کرد که این نمایش با استقبال مواجه شود و چراغ سالن های نمایش روشن بماند.

بهناز پور فلاح  در مورد نقشش در نمایش جهشه گفت: نقش عمه را در جهشه بازى میکنم که یکى از نقشهاى اصلى این نمایش است . بدلیل متن خوب به نویسندگی مرتضى شاه کرم و کارگردانی علی برجی برجى که بسیار توانا و خلاق و با اخلاق هستند،  این نقش را برای بازی قبول کردم.

 

وی در مورد ارتباط برقرار کردن با لهجه جنوبی تصریح کرد:‌ من براى لهجه گرفتن در این کار مشکل خاصى نداشتم،  از مشاور کار که با ما تمرین لهجه می کردند بسیار سپاسگزارم . تنها مشکل این است که چطور می توانم بعد از شش ماه این لهجه را خودم دور کنم. 

 

این بازیگر  درباره فضای سالن سرو برای اجرا معتقد است: سالن سرو بدلیل فضایى که دارد و امکانات خوبی که دارد بسیار مناسب این کار پر پرسوناژ هست فقط مشکل اساسی که دارد نا شناخته بودن آن است که تماشاچی تئاتر هنوز این سالن را برای اجرا خوب نمی شناسد.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد:  امیدوارم این نمایش که با زحمات فراوانى روى صحنه رفته است، شاهد حمایت بیشترى از طرف مسئولان باشد تا بتوانیم فرهنگ و هنر این مرز و بوم را حفظ کنیم و چراغ سالنهاى نمایش همیشه با حضور مردم هنر دوست روشن بماند. 

 

بهناز پورفلاح تا کنون علاوه بر آثار تئاتری، در فیلم ها و سریال هایی  همچون سمفونى تولد ،  نون خامه اى ، کیمیا ، پاکان،  گلى از خورشید ، زیر پل ، بیگانه در خانه ، اشکهاى مادر و .. ایفاى نقش داشته است.

 

خرداد ماه امسال نیز فیلم مادر به تهیه کنندگی و کارگردانی و بازیگری بهناز پورفلاح تولید شد.