در حال بارگذاری ...
...

اجرای 8 نمایش در ششمین روز از همایش تئاتر مشروطه

نمایش‌های"مظفر یا ناصر"، "نقل بی‌شرط"، "عکس مشروطه در کاخ نیاوران"، "زنان مشروطه"، "میم مثل مشروطه"، "توپ و مجلس" در کاخ گلستان و"ستارخان یک نفر"، "نقل بی شرط" و "نقل مشروطه" در کاخ سعدآباد، از ساعت ۳۰/۱۰ صبح تا ۱۳ برای عموم اجرا می‌شوند.

8 نمایش پنجشنبه(19 مرداد ماه) در ششمین روز از برگزاری همایش نقالی و تئاتر میدانی مشروطه در تهران اجرا می‌شوند.
به گزارش ستاد خبری همایش نقالی و تئاتر میدانی مشروطه، در این روز به جز فرهنگسراها، سه کاخ نیاوران، سعدآباد و گلستان میزبان اجراهای این همایش هستند.
بدین ترتیب نمایش‌های"مظفر یا ناصر"، "نقل بی‌شرط"، "عکس مشروطه در کاخ نیاوران"، "زنان مشروطه"، "میم مثل مشروطه"، "توپ و مجلس" در کاخ گلستان و"ستارخان یک نفر"، "نقل بی شرط" و "نقل مشروطه" در کاخ سعدآباد، از ساعت 30/10 صبح تا 13 برای عموم اجرا می‌شوند.
فرهنگسراهای هنر، دانشجو، خاوران و بهمن نیز در این روز با اجرای هشت نمایش از ساعت 17 تا 20 پذیرای علاقه‌مندان و تماشاگران خواهند بود.
گفتنی است همایش نقالی و تئاتر میدانی مشروطه با همت سازمان میراث فرهنگی از 14 مرداد ماه آغاز شده و تا 28 مرداد ماه در تهران، اصفهان، تبریز و کرمان ادامه خواهد داشت.