در حال بارگذاری ...
...

کارگردان نمایش «سردار» از جدیدترین شرایط اجرای این نمایش گفت:

کمند امیرسلیمانی برای آخرین‌بار روی صحنه می‌رود

کارگردان نمایش «سردار» از جدیدترین شرایط اجرای این نمایش گفت:

کمند امیرسلیمانی برای آخرین‌بار روی صحنه می‌رود

نادر برهانی‌مرند ضمن اعلام این نکته که مسافرت حسین پاک‌دل و نسیم ادبی از ابتدا با او هماهنگ شده بود از بازگشت این دو بازیگر از روز یک‌شنبه خبر داد

به گزارش ایران تئاتر، نادر برهانی‌مرند که این روزها در مقام نویسنده وکارگردان با نمایش «سردار» در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه است، ضمن اعلام این نکته که جمعه، 30 مهرماه آخرین حضور کمند امیرسلمانی در این نمایش است، گفت: از یک‌شنبه، دوم آبان‌ماه نسیم ادبی دوباره به گروه بازمی‌گردد. البته با توجه به لطفی که کمند امیرسلیمانی به گروه ما کرده است و در این مدتی که نسیم ادبی نمی‌توانست در نمایش حضور یابد، قبول زحمت کرده است، در صورتی‌که تمایل داشته باشد در این نقش حضور یابد، ممکن است برخی از روزها، کمند امیرسلیمانی در «سردار» ایفای نقش کند. همچنین حسین پاک‌دل نیز که دو روز به دلیل مشغله کاری در نمایش حضور نداشت، به اجراها بازگشته است و از امشب روی صحنه می‌رود.

برهانی‌مرند، تغییر بازیگر در میان اجرا را امر مثبتی ندانست و گفت: البته می‌توان از دو وجه به این اتفاق نگاه کرد؛ تئاتر برنامه‌ای زنده است و ممکن است اتفاق‌هایی غیر متربقه در آن اتفاق بیفتد. درنتیجه خوب است گروه‌ها آلترناتیوهای مختلفی برای بخش‌ها داشته باشد تا اگر این اتفاق‌ها خواست نمایش را به مخاطره بیندازد، جلوی این اتفاق گرفته شود.

کارگردان نمایش «سردار» در مورد غیبت چند روزه نسیم ادبی و حسین پاک‌دل در جریان اجرای این نمایش گفت: این اتفاق به این دلیل رخ داد که برنامه اجرایی ما، برنامه‌ای از پیش تعیین شده نبود و بازیگران نتوانستند برنامه‌های خود را هماهنگ کنند. قرار بود از ابتدای شهریورماه اجرای نمایش «سردار» آغاز شود اما این زمان اجرا به تاخیر افتاد و اغلب بازیگران برنامه‌های خود را با ما هماهنگ کردند. البته نسیم ادبی از زمانی که نمایش «سردار» را در بجنورد و در قالب جشنواره تئاتر رضوی روی صحنه برده بودیم به من گفته بود که اگر اجرای عمومی دیر آغاز شود، ممکن است با سفری که از مدت‌ها پیش برنامه‌ریزی آن را انجام داده‌ام، تداخل پیدا کند. وقتی دیدم زمان اجرای نمایش با مسافرت نسیم ادبی تداخل دارد، با کمند امیرسلیمانی تمرین‌هایمان را آغاز کردیم.

وی در ادامه افزود: حتی مسافرت دو روزه حسین پاک‌دل نیز کاملا هماهنگ شده و از قبل تعیین شده بود. زمانی‌که برای بازی در نمایش «سردار» با او صحبت کردم، به من گفت 25 و 26 مهرماه برنامه مسافرت کاری دارد. ما برای این مسئله نیز پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده‌ایم تا اثر لطمه نبیند. به همین دلیل با ایوب آقاخانی که این نقش را در جشنواره تئاتر رضوی ایفا کرده بود صحبت کردم و قرار بود او در این دو روز روی صحنه بیاید اما متاسفانه پدر ایوب در این مدت بیمار شد و در بیمارستانی در تهران بستری بود.. ایوب از من خواهش کرد که از او نخواهم روی صحنه حاضر شود و من هم چون می‌دانستم که او شرایطی روحی مناسبی برای روی صحنه رفتن ندارد، پذیرفتم و برخلاف میلم روی صحنه رفتم. زا بازی خودم راضی نبودم اما برای این‌که چراغ تئاتر روشن بماند و ناچار نشویم اجراهایمان را تعطیل کنیم، روی صحنه رفتم