در حال بارگذاری ...
...

7605 تماشاگر برای مجموعه تئاترشهر در هفته‌ای که گذشت

در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر نمایش"سلامان و ابسال" نوشته و کارگردانی مهدی شمسایی طی ۲۴ اجرای خود ۴۴۴۳ تماشاگر داشت."زمین مقدس" نوشته و کارگردانی ایوب آقاخانی نیز که در تالار قشقایی روی صحنه است، پس از ۱۸ اجرا ۱۴۶۴ تن را به این تالار جذب کرد.

مجموعه تئاترشهر طی هفته گذشته 7605 تماشاگر داشت.
به گزارش سایت ایران تئاتر، در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر نمایش"سلامان و ابسال" نوشته و کارگردانی مهدی شمسایی طی 24 اجرای خود 4443 تماشاگر داشت.
"زمین مقدس" نوشته و کارگردانی ایوب آقاخانی نیز که در تالار قشقایی روی صحنه است، پس از 18 اجرا 1464 تن را به این تالار جذب کرد.
در تالار چهارسو، نمایش"پرتره" به کارگردانی دکتر محمدرضا خاکی طی 14 اجرای خود 962 تماشاگر، نمایش"خدا را هجی کن" به کارگردانی مهران امام بخش که در تالار نو روی صحنه است با 11 اجرا 445 تماشاگر و نمایش"فرود اضطراری حواصیل روی پشت بام خانه موزیسین" به کارگردانی حسین محب‌اهری که در تالار کوچک روی صحنه است با 11 اجرا 418 تماشاگر داشته‌اند.
نمایش"طناب" به کارگردانی علی محمد رحیمی نیز که سه اجرای خود را در تالار سایه پشت سر گذاشته 173 تماشاگر داشت.