با کارگردانی محمد مظفری در بوشهر
«علمدار» با موضوع راهپیمایی بزرگ اربعین روی صحنه می رود

نمایش میدانی «علمدار» با موضوع اربعین حسینی به کارگردانی محمد مظفری در استان بوشهر به اجرای عمومی درمیآید.
به گزارش ایران تئاتر، محمد مظفری مسئول انجمن نمایش سازمان بسیج هنرمندان استان بوشهر از اجرای عمومی نمایش میدانی علمدار در استان بوشهر خبر داد.
او در جمع خبرنگاران گفت: «نمایش میدانی علمدار با موضوع راهپیمایی بزرگ اربعین به همت انجمن نمایش سازمان بسیج هنرمندان استان بوشهر ساختهشده و اجرای عمومی آن تا پایان هفته بسیج ادامه خواهد داشت.» نویسنده و کارگردان این نمایش بابیان اینکه قصه نمایش حکایت مادر شهیدی است که میخواهد درراه پیمایی بزرگ اربعین شرکت نماید افزود: «این نمایش در بزرگداشت مقام مادران شهدا تولید و اجراشده است.»
مظفری با اشاره به اینکه راهپیمایی بزرگ اربعین اجتماع بزرگی است که باید در حوزههای فرهنگی و اجتماعی بهخوبی از ظرفیتهای آن استفاده کرد، تصریح کرد: «برای تقویت این اتفاق، در کنار برگزاری این راهپیمایی مهم باید فعالیتهای فرهنگی و هنری بهصورت جدی دیده شود.»
نمایش علمدار با همکاری سازمان فرهنگی، تفریحی شهرداری بوشهر قرار است طی روزهای چهارشنبه و جمعه 26 و 28 آبان ماه ساعت هفت شب در پارک جفره علیباش شهر بوشهر به اجرا درآید.