در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان
دوماهنامه هنری "آنگاه" با حضور کامبیز درمبخش رونمایی شد

رونمایی از دوماهنامه هنری با حضور کامبیز درمبخش 2

رونمایی از دوماهنامه هنری با حضور کامبیز درمبخش 3

رونمایی از دوماهنامه هنری با حضور کامبیز درمبخش 4

رونمایی از دوماهنامه هنری با حضور کامبیز درمبخش 5

رونمایی از دوماهنامه هنری با حضور کامبیز درمبخش 6

رونمایی از دوماهنامه هنری با حضور کامبیز درمبخش 8

رونمایی از دوماهنامه هنری با حضور کامبیز درمبخش 9
دوماهنامه فرهنگی هنری "آنگاه" عصر روز چهارشنبه با حضور هنرمندان و صاحب نظران عرصه فرهنگ در سالن استاد شهناز در خانه هنرمندان ایران توسط هنرمند پیشکسوت کامبیز درم بخش رونمایی شد.
به گزارش ایران تاتر، همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی نشریه فرهنگی هنری آنگاه با حضور چهره های فرهنگی هنری چون لیلی گلستان، کامبیز درم بخش، ابراهیم حقیقی، عباس مشهدیزاده، احمد محیط طباطبایی، فریدون عموزادهی خلیلی، اسماعیل عباسی ، بابک دربیگی و جمعی از نویسندگان و هنرمندان در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان رونمایی شد .
در ابتدای مراسم آرش تنهایی، صاحب امتیاز و سردبیر "آنگاه"، ضمن خوش آمد گویی درباره ایده شکلگیری آنگاه و پس از آن چگونگی خلق این دوماهنامه فرهنگی هنری و برنامههای آنگاه برای حاضرین گفت و تاکید کرد :
اگر آنگاه متولد شد یعنی از مصائب و مشکلات انتشار جان سالم به در بردهایم و در روزگاری که نشریات کاغذی کم رونق شده اند و پیران کار آزموده جوان خام را به هزار دلیل از این راه برحذر میدارند، یک لیلی کافی بود تا مجنون باشیم و آنگاه متولد شد.
آرش تنهایی ادامه داد: آنگاه مجلهای است که خود را در قفسههای کتابخانه میبیند و فکر میکند قرار است آرشیو شود، دو ماهنامهای که رسالتی میان مجله و کتاب برای خود قائل است، میخواهد تجربه و دانش گذشتگانی چون کتاب هفته، اندیشه و هنر و ... را در راهی نو به کار بندد و اثبات کند که خواستن ، توانستن است و هنوز مجله ی خوب خواننده دارد.
منوچهر مستوفی٬ از پیشکسوتان صنعت تبلیغات و بنیانگذار چندین سازمان تبلیغاتی در ایران بود که درباره آنگاه گفت: خیلی خوشحالم که در جمع شما عزیزان و فرهیختگان سخن میگویم و باید اعلام کنم بقای تولید و نشر با محتوا در گرو تبلیغات درست و اصولی است و امیدوارم آنگاه با مدیریت آرش تنهایی در این مسیر در سالها با حفظ اصول و چارچوب محتوایی و تبلیغات با کیفیت بتواند راهی نو را پیش گیرد .
بعد از آن کلیپی به کارگردانی میثم مقصودی که از چگونگی روند آغاز تا سرانجام نشریه آنگاه در قالب مصاحبه ای با آرش تنهایی و تصاویری ازصفحات شماره یک نشریه بود به سمع و نظر حاضران درآمد.
ابراهیم حقیقی استاد پیشکسوت گرافیک و عکاسی ایران و از سخنرانان این مراسم به توصیف طراحی و گرافیک نشریه که به طراحی ایمان صفایی است پرداخت و گفت : صفحه آرایی نشریه قابل تقدیر است و از طرح روی جلد سخن یاد کرد و گفت: «طرح روی جلد اثر استاد مرتضی ممیز هنرمند گرافیست است و باید یادی از ایشان کنیم و تبریک بگوئیم به خاطر این انتخاب ماندگار از استادی که میان ما نیست و از همین بدو مواجهه با نشریه همین طرح و جلد نشریه که تعریفی بین کتاب و نشریه را پیدا کرده است میتوان ترقیب شد که به محتوا سر بزنیم و میتوان گفت طراحی و صفحه آرایی این نشریه قابل تقدیر و روندی نو را پیش گرفته و با محتوا همخوانی قابل توجهی دارد.
محمد طلوعی نویسنده و فیلم نامه نویس، به تاثیر رسانه های جمعی در عصر امروز پرداخت و گفت: «عدهی زیادی از آدم هایی هستند که هیچ معلمی ندارند و متاسفانه میتوانند روی سلیقه های هنرمندان تاثیر بگذارند و در پسند و ناپسند آنها در زندگی شان تاثیرگذارترین باشند، در حالی که این مسئله با رسالتهای هنرمندان و قشر روشنفکر از دیروز تا به امروز مغایرتهای فراوانی دارد و قرار بود و قرار است این روشنفکران باشند که محصول و محتوای عمیق تولید کنند و جامعهای را به طرز زندگی درست و متفاوت به تفکر دعوت کند و به نظر من آنگاه میتواند یک خطابه باشد که میتوان همچنان روشنفکرانه و هنرمندانه و خاص زندگی کرد و به عامه پسندی باج نداد و به نظر من میتوان به آنگاه در این زمینه امیدوار بود .
درپایان بنفشه چراغی از اعضای تحریریه نشریه ، از استاد کامبیز درم بخش دعوت کرد به روی سن بیایند و پاکت پستی محتوای آنگاه را به ایشان تقدیم کرد .
کامبیز درم بخش استاد کاریکاتوریست و پیشکسوت مطبوعات ایران گفت : داشتم فکر میکردم مهمترین اتفاقی که در یک روز آلوده و کثیف بیفتد تولد نشریه دوست عزیزم آرش تنهایی به نام آنگاه است که امیدوارم سالها دوام داشته باشد و باید بگوئیم علت اینکه این نشریه رو به بنده دادند برای این است که کافه نشین قهاری هستم و به کافه زیاد میرفتم و می روم در کافه می نوشتم ، چون کافه جایی است مردم متفاوتی در آن جا میبینی ودر دل این ارتباط سوژه های زیادی پیدا میکردم برای نوشتن .
وی در ادامه در رابطه با دلیل حضور هنرمندان و روشنفکران در کافهها گفت: «علت اینکه هنرمندان و نویسندهها به کافه میرفتند این بود که نمیتوانستند به خاطر شرایط مالی دفتری برای خود تهیه کنند و اکثر قرارهای کاریشان را در کافهها میگذاشتند و کافه در واقع دفتر کار مجانی بود. و باید بگویم شما تا به کافه نروید با آدمها آشنا نمیشوید. در قدیمها هم هنرمندان و نقاشان و معماران و شاهنامهخوانان به قهوهخانه ها میرفتند و در آنجا به بحث و گفتوگو و قرارهای کاری میپرداختند و همانطور در کشورهای اروپایی کافهها پاتوق هنرمندان و نویسندگان مشهور است و اینکه آنگاه به سراغ این موضوع رفته کار بسیار ارزنده و به جایی بود. چون کافه همیشه هست و خواهد بود و من همچنان به کافه میروم.
در پایان این مراسم که روزچهارشنبه برگزار شد استاد کامبیز درمبخش در کنار آرش تنهایی از نشریه آنگاه رونمایی کردند.
گفتنی است نخستین شماره آنگاه به کافه و کافهنشینی اختصاص داده شده است و نوشتاری از ابراهیم حقیقی، ناصر فکوهی، لیلی گلستان، تورج صابری وند،احمد پوری، مزدک دانشور، سبا لعل محمدی، گیتاگرگانی، معراج قنبری و ... در آن به چشم میخورد و علاقه مندان و اهالی هنر و تاتر میتوانند این دوماهنامه را از ابتدای آذر از کتابفروشی ها و کیوسک های معتبر تهیه کنند .