در حال بارگذاری ...
...

از 3 تا 5 آذر ماه

نمایشنامه خوانی «او فقط خسته بود» در تماشاخانه پندار برگزار می‌شود

از 3 تا 5 آذر ماه

نمایشنامه خوانی «او فقط خسته بود» در تماشاخانه پندار  برگزار می‌شود

نمایشنامه خوانی «او فقط خسته بود» به کارگردانی حافظ معینی از سوم تا پنجم آذر ماه ساعت ۱۹برگزار می‌شود.

به گزارش دریافتی ایران تئاتر، این نمایش که پیش از این در پردیس سینمایی چارسو، تماشاخانه باران و تماشاخانه فنی زاده روی صحنه رفته بود، این بار نمایشنامه خوانی آن در تماشاخانه پندار به کارگردانی حافظ معینی از سوم تا پنجم آذر ماه ساعت ۱۹ برگزار می‌شود. «او فقط خسته بود» که برای چهارمین بار در یک سال روی صحنه می‌رود، درباره مهاجرت غیرقانونی و انسان‌هایی است که برای رسیدن به آرزوهایشان مسیر پرخطری را برمی‌گزینند و دچار اتفاقات ناخوشایندی در غربت می‌شوند. این اثر درباره آدم‌هایی است که با هم حرف می‌زنند اما حرف هم را متوجه نمی‌شوند.

بر اساس اعلام این خبر، در این نمایش سعی شده که سبک جدیدی از نمایشنامه خوانی تجربه شود و با کمک عوامل بصری، مخاطبان فضای نمایشی بیشتری را در آن مشاهده کنند.

عوامل نمایش «او فقط خسته بود» عبارتند از: نویسنده: فرهاد مهرخیرانی، کارگردان: حافظ معینی، بازیگران به ترتیب ورود به صحنه: ترانه ولدیان، تکتم رسول زاده، شهاب خسروی، الهه موچانی، سالار کاویانی، هدا حدزاده، ماکان کوچکی، رضا کریمی، کیاوش ستاری، محیا لایق

 همچنین تماشاخانه پندار واقع در خیابان انقلاب، خیابان استاد نجات اللهی (ویلا)، بعد از خیابان فلاح‌پور، پلاک 69، ورودی رستوران است.