در حال بارگذاری ...
...

نتایج آراء هفتمین همایش تئاتر جوان قزوین اعلام شد

به گزارش سایت ایران تئاتر از انجمن نمایش استان قزوین، این همایش در سه بخش هنرجویی، تجربی و دانشجویی برگزار شد و میزبان ۱۸ گروه نمایشی راه یافته به همایش هفتم از شهرهای آبیک، بوئین زهرا، الوند، تاکستان و قزوین شد که در سالن کتابخانه علامه رفیعی قزوین اجرا شدند.

نتایج آراء هیئت داوران هفتمین همایش تئاتر جوان استان قزوین اعلام شد.
به گزارش سایت ایران تئاتر از انجمن نمایش استان قزوین، این همایش در سه بخش هنرجویی، تجربی و دانشجویی برگزار شد و میزبان 18 گروه نمایشی راه یافته به همایش هفتم از شهرهای آبیک، بوئین زهرا، الوند، تاکستان و قزوین شد که در سالن کتابخانه علامه رفیعی قزوین اجرا شدند.
نتایج این همایش به ترتیب زیر عبارت است از:
در بخش دانشجویی و بازیگری زن، راضیه صالحی برای بازی در نمایش"روزی از زندگی یک آدم عشق پیت" و سمیرا ضابطی برای بازی در نمایش"دو زن دو مرد در آکواریوم" از قزوین موفق به کسب جوایز شدند.
در بخش بازیگری مرد نیز علی اسکندی برای بازی در نمایش"دو زن دو مرد در آکواریوم" از قزوین جایزه گرفت.
در بخش کارگردانی نیز پویان اصغری برای کارگردانی نمایش"دو زن دو مرد در آکواریوم" از قزوین موفق به کسب لوح تقدیر شد.
در بخش نویسندگی این همایش هیئت داوران ضمن قدردانی از تمامی نویسندگانی که آثارشان در این همایش به اجرا درآمد، به جهت حمایت از نویسندگان بومی جایزه خود را به میثم رحمنی برای نمایش"زخم ناسور" از تاکستان اهدا کرد.
هیئت داوران ضمن تشکر از تمامی گروه‌های شرکت کننده در این همایش و به جهت رشد و گسترش اجراهای عمومی چهار نمایش را به دبیرخانه دائمی تئاتر استان قزوین معرفی کرد. این نمایش‌ها عبارتند از: نمایش‌های"خاکسپاری اسپوزیتو" به کارگردانی میثم گودرزی، "سه شب با مادوکس" به کارگردانی حمیدرضا میرآخور، "تفنگ‌های خانم کارا" به کارگردانی منصوره صدیف و"ابر در فنجان" به کارگردانی قادر رحمت.
در بخش تجربی نیز جایزه بازیگری زن به نسرین عجمی برای بازی در نمایش"تک گویی در سه پرده از قزوین" با اهداء لوح تقدیر و پانصد هزار ریال وجه نقد و منصوره صدیف برای بازی در نمایش"تفنگ‌های خانم کارا" از قزوین با اهداء لوح تقدیر و پانصد هزار ریال وجه نقد اختصاص یافت. همچنین در بخش بازیگری مرد بخش تجربی این همایش، وحید محمدبیگی برای بازی در نمایش"سه شب با مادوکس" فرشید قلی‌پور برای بازی در نمایش"تک گویی در سه پرده" و فرشید میرزا سلطانی برای بازی در نمایش"سه شب با مادوکس" از قزوین موفق به کسب لوح تقدیر و پانصد هزار ریال وجه نقد شدند.
در بخش کارگردانی نیز منصوره صدیف برای کارگردانی نمایش"تفنگ‌های خانم کارا" و حمیدرضا میرآخور برای کارگردانی نمایش"تفنگ‌های خانم کارا" از قزوین موفق به کسب لوح تقدیر و هفتصد و پنجاه هزار ریال وجه نقد شد.
در بخش هنرجویی این همایش نیز فرشته مصطفی‌پور برای بازی در نمایش"ناتمام" از قزوین، زهرا ملک‌محمدی برای بازی در نمایش شهرزاد از الوند و حسین محمدیان برای بازی در نمایش"ابر در فنجان" از الوند موفق به کسب لوح تقدیر و پانصد هزار ریال وجه نقد شد.
در بخش بروشور نیز شبنم آسیابان برای نمایش"پوف" از قزوین موفق به کسب لوح تقدیر و سیصد هزار ریال وجه نقد و در بخش موسیقی"ایوب پناهی" برای نمایش"شهرزاد" از الوند موفق به کسب لوح تقدیر و سیصدهزار ریال وجه نقد شد.
هادی برجی نیز به عنوان گریمور برتر برای نمایش"سه شب با مادوکس" از قزوین موفق به کسب لوح تقدیر و سیصد هزار ریال وجه نقد شد و عبدالله عاچپرین برای طراحی صحنه نمایش‌های"خاکسپاری اسپوزیتو" و"نمی‌دونم فردا چی می‌شه" از قزوین موفق به کسب لوح تقدیر و پانصد هزار ریال وجه نقد شد.
در بخش طراحی لباس نیز مجتبی حسن بیگی برای نمایش"شهرزاد" از الوند، موفق به کسب لوح تقدیر و سیصد هزار ریال وجه نقد شد.
گفتنی است این همایش از اول مرداد ماه آغاز شده و تا 12 شهریور با حضور 18 گروه نمایشی برگزار شد.