حضور زنان بازیگر در نمایش، تماشاگران آلمانی را شگفتزده کرد
عباس غفاری، بازیگر و کارگردان تئاتر در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، در ارائه گزارشی از سفر گروه به روهر آلمان گفت:«۲۰ اکتبر ساعت ۳۰/۱۹ یک اجرا در آلمان داشتیم و پیش از اجرا نیز روبرتو چولی به مدت ۱۰ دقیقه درباره نمایش ما و احصایی که روز بعد اجرا میشد، صحبت کرد. وی توضیحاتی را نیز درباره کبوتری ناگهان برای تماشاگران ارائه کرد.»
عباس غفاری اجرای"کبوتری ناگهان" در آلمان را خوب و راضی کننده دانست و تلاش گروهش را برای انجام اجرایی آبرومند، ستودنی عنوان کرد.
عباس غفاری، بازیگر و کارگردان تئاتر در گفتوگو با سایت ایران تئاتر، در ارائه گزارشی از سفر گروه به روهر آلمان گفت:«20 اکتبر ساعت 30/19 یک اجرا در آلمان داشتیم و پیش از اجرا نیز روبرتو چولی به مدت 10 دقیقه درباره نمایش ما و احصایی که روز بعد اجرا میشد، صحبت کرد. وی توضیحاتی را نیز درباره کبوتری ناگهان برای تماشاگران ارائه کرد.»
غفاری با اشاره به این که ترجمه ایرج زهری از نمایش از طریق مونیتور برای تماشاگران حاضر در سالن پخش میشد، درباره ارتباط کار با تماشاگران افزود:«تماشاگران ما، ایرانی و آلمانی بودند که از شهرهای مختلف آلمان برای دیدن نمایش آمده بودند. در بین تماشاگران علیرضا کوشکجلالی و بهبودی به چشم میخوردند. خوشبختانه تماشاگران با کار ارتباط بسیار خوبی برقرار کردند. بعد از اجرا نیز جلسه پرسش و پاسخ با تماشاگران داشتیم که جنس سؤالهای طرح شده نشان میداد، کار فهمیده شده و ارتباط برقرار شده است.»
وی ادامه داد:«برای تماشاگران این نمایش، بسیار جالب بود که کاری را در آلمان اجرا کردهایم که تمام اعضاء گروه را خانمها تشکیل میدادند. علاوه بر آن طراحی صحنه و لباس، بازیها و فضای ساخته شده در کار، توجه مخاطبان را جلب کرده بود. حتی تعدادی از تماشاگران ابراز میکردند که فضای نمایشهای لورکا برایشان تداعی شده است.»
این کارگردان تئاتر ضمن تشکر از همکاری صمیمانه گروه روبرتو چولی اضافه کرد:«نکته جالب این اجرا ساخت و نصب دکور بود که ظرف یک ساعت انجام شد. دکور طبق طرح نرمین نظمی اجرا شد و نور نیز در عرض یک ساعت بسته شد.»
عباس غفاری در پایان درباره نمایشی که قرار بود برای جشنواره تئاتر رضوی کارگردانی کند، گفت:«کارگردانی"رستگاری در شب دور" را که طلا معتضدی آن را نوشته به نسیم ادبی سپردم و از این پس ادبی درباره این نمایش صحبت خواهد کرد.»