در حال بارگذاری ...
...

پرستو گلستانی با دیدن نمایشی از ترکیه گفت:

در تئاتر دنیا، تکنیک حرکت حرف اول را می‌زند

پرستو گلستانی با دیدن نمایشی از ترکیه گفت:

در تئاتر دنیا، تکنیک حرکت حرف اول را می‌زند

بیشتر هنرمندان فکر می‌کنند نمایش یعنی فقط داشتن دیالوگ درصورتی‌که در تئاتر دنیا تکنیک و حرکت حرف اول را می‌زند.

به گزارش ایران تئاتر پرستو گلستانی بازیگر تئاتر و تلویزیون در ادامه گفت: خیلی از هنرمندان ما امکان رفتن به خارج از کشور را ندارند به همین دلیل نمی‌توانند آثار نمایشی بین‌المللی را ببینند اما جشنواره این فرصت را فراهم می‌سازد تا هنرمندان در کشور خودشان آثار برگزیده را ببینند.
این بازیگر که روز چهارم بهمن به تماشای نمایش «سار» از کشور ترکیه در تالار سایه تئاتر شهر نشست، افزود: ممکن است بسیاری از هنرمندان این‌گونه از نمایش‌ها را که هیچ دیالوگی ندارد، نپسندند زیرا همه فکرشان این است که اثر نمایشی باید دیالوگ داشته باشد. درصورتی‌که در تئاتر دنیا تکنیک و حرکت، حرف اول را می‌زند.
کارگردان «سیرک سیار» درباره جشنواره و روند برگزاری آن مطرح کرد: برگزاری هر جشنواره به‌خودی‌خود اتفاق خوبی محسوب می‌شود که جشنواره تئاتر فجر هم از آن جدا نیست. بخصوص گروه‌های مختلفی که از سراسر کشور دورهم جمع می‌شوند تا شیوه‌های جدیدی را به یکدیگر ارائه بدهند.
گلستانی با اشاره به رویکرد جشنواره در بخش مرور افزود: من خیلی مخالف این نگاه نیستم چراکه این عمل باعث می‌شود جشنواره ما با شتاب‌زدگی مواجه نشود و از طرفی آثار تولیدی نمایش هم به خاطر شرکت در جشنواره تئاتر فجر و رقابت برای انتخاب شدن بیشتر شود.