در حال بارگذاری ...
...

عروسک‌ها با ارومیه خداحافظی می‌کنند

به گزارش سایت ایران تئاتر روابط عمومی کانون، جشنواره ۴ روزه نمایش عروسکی مراکز کانون در شهر ارومیه که از روز ۲۱ آبان شور و نشاط و شادی را به کودکان این شهر تاریخی هدیه کرده است روز ۲۴ آبان به کار خود پایان خواهد داد. دو سالن برگزاری این جشنواره صبح روز ۲۴ آبان این یازده نمایش را بر روی صحنه خواهند برد و پس از آن گروه داوری برای انتخاب برترین آثار نمایشی این جشنواره به شور خواهند نشست.

روز پایانی دهمین جشنواره نمایش عروسکی مراکز فرهنگی‌، هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اجرای 11 نمایش همراه خواهد بود.
به گزارش سایت ایران تئاتر روابط عمومی کانون، جشنواره 4 روزه نمایش عروسکی مراکز کانون در شهر ارومیه که از روز 21 آبان شور و نشاط و شادی را به کودکان این شهر تاریخی هدیه کرده است روز 24 آبان به کار خود پایان خواهد داد.
دو سالن برگزاری این جشنواره صبح روز 24 آبان این یازده نمایش را بر روی صحنه خواهند برد و پس از آن گروه داوری برای انتخاب برترین آثار نمایشی این جشنواره به شور خواهند نشست.
سالن شمس مرکز اصلی برگزاری نمایش‌ها صبح روز پایانی ابتدا نمایش «سفر به سرزمین آفتاب» کار مربیان کانون مرکز فساء را به کارگردانی زهرا دیهیمی با شیوه بون‌راکو بر روی صحنه خواهد برد و پس از آن نمایش‌های «سه ترنج اسرارآمیز» کار اعضای دختر کانون ملاثانی اهواز به کارگردانی زهرا شوشتری با شیوه بون‌راکو، سایه‌ای «لولو» کار اعضای دختر کانون رفسنجان به کارگردانی شبنم طالبی به شیوه سایه‌ای، «آوای نور»‌ کار اعضای دختر کانون تهران به کارگردانی زهرا عظیمی به شیوه سایه‌ای،‌ میله‌ای، دستکشی و نمایش «سه ماهی تاریک» کار یک گروه دانش‌آموزی از شهر نقده اجرا می‌شود.
سالن شمس در تقاطع خیابان آپادانا و برق شهر ارومیه واقع شده است.
همچنین در سالن خانه جوان این شهر واقع در خیابان پاسداران، روبروی پارک ساحلی الغدیر نیز نمایش‌های «از خاک تا نور» کار مربیان کانون یزد به کارگردانی منیره‌السادات سیدمودتی به شیوه بون‌راکو، «چرخونک» کار اعضای دختر کانون فریمان به کارگردانی زهره معماری‌نسب، «شهر شکل‌ها» کار اعضای دختر کانون خراء فارس به کارگردانی اعظم ایزدی با شیوه تلفیقی،‌ بون‌راکو، «تولدت مبارک ای ماه قشنگ»‌ کار یک گروه دانش‌آموزی از ارومیه و «کرم پرنده» کار اعضای پسر کانون زاهدان به کارگردانی حمیده سارونی به شیوه بون‌راکو، اجرا خواهد شد.
در دهمین جشنواره نمایش عروسکی مراکز فرهنگی‌، هنری کانون 23 گروه نمایشی اعضاء و مربیان کانون و پنج گروه دانش‌آموزی به رقابت پرداختند.
این نمایش‌ها در دو محله استانی و منطقه‌ای در 6 منطقه کشور و از میان 316 نمایش برگزیده شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سراسر کشور دارای بیش از 690 مرکز فرهنگی‌، هنری است که در این مراکز نمایش عروسکی به عنوان یک فعالیت‌ جذاب و مورد علاقه کودکان از اهمیت و جایگاه ویژ‌ه‌ای در برنامه‌های کانون برخوردار است.
جشنواره نمایش عروسکی با معرفی برگزیدگان خود عصر روز 24 آبان به کار خود در ارومیه پایان می‌دهد.