با حضور روی صحنه، احساس میکنم هنوز زندهام
سعید امیرسلیمانی، بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون که آخرین بار با حضور در نمایش"شب سیزدهم" به کارگردانی حمید امجد در صحنه تئاتر حضور پیدا کرده این بار با ایفای نقش در نمایش"هفت نمایش کوتاه" به صحنه تئاتر بازگشته است. سعید امیرسلیمانی درباره حضورش در این نمایش در گفتوگو با سایت ایران تئاتر گفت:«وقتی هفت نمایش کوتاه به من پیشنهاد شد، مطمئن بودم اسماعیل خلج، نمایشی روی صحنه نمیبرد که به سابقه کاریاش لطمه وارد کند. او سابقهای دیرینه در امر نویسندگی و کارگردانی تئاتر دارد و تاکنون آثار ارزندهای روی صحنه برده است. بنابراین وقتی پیشنهاد حضور در هفت نمایش کوتاه را به من داد، مطمئن بودم که تمام کارهای او حساب شده و سنجیده است.»
سعید امیرسلیمانی، بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون که آخرین بار با حضور در نمایش"شب سیزدهم" به کارگردانی حمید امجد در صحنه تئاتر حضور پیدا کرده این بار با ایفای نقش در نمایش"هفت نمایش کوتاه" به صحنه تئاتر بازگشته است.
سعید امیرسلیمانی درباره حضورش در این نمایش در گفتوگو با سایت ایران تئاتر گفت:«وقتی هفت نمایش کوتاه به من پیشنهاد شد، مطمئن بودم اسماعیل خلج، نمایشی روی صحنه نمیبرد که به سابقه کاریاش لطمه وارد کند. او سابقهای دیرینه در امر نویسندگی و کارگردانی تئاتر دارد و تاکنون آثار ارزندهای روی صحنه برده است. بنابراین وقتی پیشنهاد حضور در هفت نمایش کوتاه را به من داد، مطمئن بودم که تمام کارهای او حساب شده و سنجیده است.»
امیرسلیمانی در ادامه افزود:«این کار از هفت قطعه نمایشی تشکیل شده است. پس از مطالعه متن نمایش، یکی از قسمتهایی که به لحاظ زمانی کوتاهتر از مابقی قطعات است، توجه مرا جلب کرد؛ چرا که علاوه بر جذابیتی که برای من داشت از نظر زمانبندی تمرینات نیز برایم مناسب بود.»
وی با اشاره به فضای کلی این نمایش خاطر نشان کرد:«کلیتی که در این نمایش وجود دارد، حقیقتِ بودن مرگ است.»
این بازیگر تئاتر درباره اجرای این نمایش در فرهنگسرای هنر، اظهار کرد:«تنها چیزی که برای من اهمیت دارد، حضور روی صحنه تئاتر بوده و هست؛ چرا که تئاتر برای من عشق است. بنابراین 10 ، 15 دقیقهای که در این نمایش روی صحنه هستم، احساس میکنم، هنوز زندهام و زندگی میکنم.»
این بازیگر پیشکسوت تئاتر با اشاره به این که باید به استعدادهای جوان در هنر ارج نهاد، افزود:«ما از جوانان توانمندی در زمینه بازیگری تئاتر برخورداریم که باید به آنها نیز توجه شود تا تئاتر در آینده شکوفاتر شود.»