در حال بارگذاری ...
...

اولین جشنواره نمایشنامه‌نویسی داستان‌نویسی ارتش برگزار می‌شود

سیامک موحدی، مسؤول دایره هنرهای نمایشی سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش با اعلام این خبر به سایت ایران تئاتر گفت:«سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش در نظر دارد نمایشنامه‌های مرتبط با ارتش را از طریق چاپ این آثار مورد حمایت قرار دهد. علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را حداکثر تا پایان بهمن ماه ۸۵ به مجموعه فرهنگی هنری شهید واعظی،‌ معاونت فرهنگی و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ارسال دارند تا از آن میان بهترین آثار برای چاپ انتخاب شود.»

سازمان عقیدتی سیاسی ارتش از نمایشنامه‌های مرتبط با ارتش حمایت می‌کند.
سیامک موحدی، مسؤول دایره هنرهای نمایشی سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش با اعلام این خبر به سایت ایران تئاتر گفت:«سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش در نظر دارد نمایشنامه‌های مرتبط با ارتش را از طریق چاپ این آثار مورد حمایت قرار دهد. علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را حداکثر تا پایان بهمن ماه 85 به مجموعه فرهنگی هنری شهید واعظی،‌ معاونت فرهنگی و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ارسال دارند تا از آن میان بهترین آثار برای چاپ انتخاب شود.»
وی با بیان تشکیل کلاس‌های آموزشی تئاتر در سازمان عقیدتی ـ سیاسی ارتش گفت:«تصمیم داریم بهمن ماه امسال کلاس‌هایی در زمینه کارگردانی، نمایشنامه‌نویسی، بازیگری و طراحی صحنه برگزار کنیم. این کلاس‌ها که با حضور اساتید مطرح تئاتر کشور برگزار می‌شوند، مختص کارکنان ارتش خواهند بود، اما برای استفاده عموم علاقه‌مندان نیز تسهیلاتی فراهم می‌شود.»
وی در پایان، درباره برگزاری اولین جشنواره نمایشنامه‌نویسی و داستان‌نویسی ارتش گفت:«این جشنواره که با عنوان"نسیم رحمت" و با دبیری مهندس سیدموسی حسینی کاشانی برگزار می‌شود، تا نیمه بهمن ماه پذیرای متون مرتبط با پیامبر اعظم(ص) و همچنین موضوعات مرتبط با ارتش و سرباز خواهد بود.»
مهندس سیدموسی حسینی کاشانی نیز در توضیح بیشتر در مورد جشنواره نمایشنامه‌نویسی و داستان‌نویسی ارتش گفت:«این جشنواره با همکاری مرکز هنرهای نمایشی، حوزه هنری و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار می‌شود و برای سه اثر برتر این جشنواره جوایزی چون 10 سکه تمام بهار، ربع و نیم بهار آزادی در نظر گرفته‌ایم.»
لازم به ذکر است فراخوان این جشنواره متعاقباً روی سایت قرار خواهد گرفت.